tisdag 22 februari 2011

Blodapelsineran går i graven

Det verkar som en era är slut. Blodapelsineran. Sedan tungsvidandet förra veckan har jag ätit två blodapelsiner och det var enbart för att jag hade två hemma och inte ville slänga dem. Det var absolut inget fel på dem, men jag njöt inte när jag åt dem och jag har inte fått cravings efter fler.

Det känns lite sorgligt så här efter ca två månaders besatthet. Hej då blodapelsiner, vi hade kul så länge det varade!

5 kommentarer:

 1. Ja, det är helt galet vad skräp man har undanstoppat! Det är faktiskt en av de bästa sakerna med att flytta, att man får en möjlighet att rensa upp!

  Skönt att du kan få lite hjälp och stöd från olika håll :) Kommer han att fortsätta arbeta där länge till eller funderar han på att komma hem igen?

  Jo, visst är man lite fundersam över hur det kommer att gå med katterna och bebis. Men de är jordens snällaste katter så jag tror och hoppas att det kommer att gå fint :)

  SvaraRadera
 2. Ääääh, det kommer tillbaka när du minst anar det. Då fyller du en skål med blodapelsiner!

  SvaraRadera
 3. Åh no! Men du, jag håller ställningarna genom att käka ett gäng åt dig också, så slipper du känna att du övergett dem helt. =)

  SvaraRadera
 4. I bid you farewell..

  Jag är inte sugen på själva alkoholen men ett glas av det goda liksom..blir ju snurrig om jag så bara luktar på lite öl ;) Vad har du för jobb om du får baka på jobbet? :) Sånt vill jag med ha!
  Björn insisterade på att köpa vår vagn redan i juni..så i 6 månader stod den här hemma ouppackad fast den packades upp ibland bara för att. Hämta hem den bums! :)
  Oj då, flyger han hemåt då eller kommer han inte hem var vecka?
  Hehe..han kan fungera som dubbelgångare! ;)

  SvaraRadera
 5. Om det är panik så får hon följa med in och ligga på skötbädd eller öva på sin lungkapacitet..men det går inte fortare för det.. ;)

  SvaraRadera