fredag 18 februari 2011

Dagens i-landsproblem

I brist på annat att fylla ut tiden med innan vattengympan igår köpte jag lösviktsgodis. Sedan åt jag upp godiset under kvällen. När jag vaknade imorse var tungan fortfarande öm av allt sugande på hårda karameller (kryptoniter är inte nådiga) och när jag i vanlig ordning avslutade frukosten med en blodapelsin sved det på ett mycket obehagligt sätt. Så obehagligt att jag inte har vågat äta fler blodapelsiner idag. Inte ens en efter lunchen. Det kanske inte låter så farligt att inte äta blodapelsiner, men det är det. Åtminstone för mig. Jag vet inte hur det här ska gå.

6 kommentarer:

 1. Visst är det! Håller med dig! Dock längtar jag lite tills man får sätta på sig ett par snygga jeans igen :) Nu har jag lagt upp artikeln btw :)

  SvaraRadera
 2. Åh jag lider med dig, förstår hur det måste kännas!
  Ha en fin helg, och så håller jag tummarna för att du ska lyckas få i dig nån apelsin under kvällen. =)

  SvaraRadera
 3. Åh hihi o jag på alla som fått före mig;) Men nu är det nära och det känns helt underbart, hoppas att det sätter igång hyffsat snart inte sååå stor risk när det är första barnet men ändå, hoppas kan man ju alltid!

  SvaraRadera
 4. Ja det är superhärligt att vakna upp o känna så =) Ännu härligare när dagen faktiskt också blir bra =D

  Hehe ja det vore fasen så mycket enklare om man fick bestämma helt själv =P Men det får man ju inte =)

  Har du en bra kväll?

  Kram

  SvaraRadera
 5. haha, usch då! ja det kan verkligen uppstå små vardagsbekymmer ibland :)

  sv: mjo, det har inte varit världens bästa vecka. verkar bli sämre när jag jobbar (kanske är psykosomatiskt? :) ska ta det lite lugnt i helgen och hoppas att det blir bättre då.

  SvaraRadera
 6. Själv är det alltid gommen som tar stryk..en liten bit av tungan kanske..bollar runt rätt ordentligt med dem.. ;)

  Jag fick panik när mina clementiner tog slut när jag var höggravid..skickade ner Björn till butiken så att han fick komma tillbaka med ngr kilon.
  Nu är jag inte så sugen längre..go figure!
  Har blodapelsiner hemma men de var inte så röda så inge skoj plus att tandtråden är slut och då blir det ett riktigt i-landsproblem till slut!

  SvaraRadera