torsdag 24 februari 2011

Halv åtta hos mig, men inte hos dig

När Niklas hade kommit hem från Norge igår försökte jag med en rejäl dos entusiasm inviga honom i Halv åtta hos migs magiska värld. Det gick inget vidare. Efter några minuter började Niklas muttra något om att han blir orolig för mig när jag tittar på sådana tantprogram och att det måste vara gravidhormonerna som gör att jag uppskattar den typen av underhållning. Han trodde även att det var min sherrydrickande syster som hade utövat någon slags påverkan på mig där jag satt och utbrast grönpepparsås, åh, vad spännande! i kör med deltagarna. Jag försökte förklara för Niklas att Halv åtta hos mig inte är något pensionärsprogram och att det minsann är många unga människor som ser det, men han vägrade att låta sig övertygas.

Nu tänker jag tala om för Niklas att om det går så långt att jag börjar titta på Allsång på Skansen, då får han intervenera, i annat fall får han faktiskt låta mig hållas.

14 kommentarer:

 1. Va? Förstod han inte denna magiska värld?! Skam! och igår var det ju bara så bra, älskade det färgstarka gayparet =)

  Min Mr H älskar det precis som jag så inga interventions där som tur är ;)

  SvaraRadera
 2. Men usch ja det förstår jag känns skumt! :) Märkligt det som händer inom en egentligen, men ändå världens naturligaste grej, kroppen är otrolig!

  SvaraRadera
 3. Men det är ju Helge Skoog som gör nästan hela programmet med hans kommentarer! Det måste han väl ändå förstå..Ture Sventon liksom, en temla? :D

  Jag tänker faktiskt kolla på allsång på Skansen till sommaren, mums-mums har ju tagit över nu!

  SvaraRadera
 4. jag har lite svårt för det där programet men det har inte med pensionärsvarning att göra utan kommentatorn...

  Det var något nytt, vad jag vet så har rödlätta känsligare hy vilket gör att det lättare blir sår/eksem/blåsor i början av amningen och att vi tenderar att blöda mer under förlossningen.. Smärttröskel var något nytt.

  SvaraRadera
 5. Skönt att det gick över!

  Jag känner den molvärken/mensvärken mer eller mindre hela tiden :/ Men det är helt klart mycket bättre än i förrgår och sammandragningarna håller i sig!

  Kram

  SvaraRadera
 6. Ah men ååååh män förstår sig inte på det där med halv 8 hos mig,hehe..älskar ju Helge!Mysigt program liksom o man får massa inspiration till att laga nytt OCH det kära vän skall dom vara glada för våra gubbar,haha!
  Yes känns bra att ha fixat håret nu innan BF o yes en lättskött frisyr, det har jag nu, helt gudomligt,bara att ruffsa till det sedan är det färdigt;)

  SvaraRadera
 7. Haha, jag kan förstå Niklas lite grann. Jag är en av de få som fortfarande inte riktigt har förstått Halv åtta hos mig popularitet. Men det är nog en vanesak. Tittar jag på det några gånger till är jag säkert lika fast som alla andra! :)

  Hur är det att inte behöva jobba mer på ett väldigt långt tag? Känns det skönt? Vemodigt?
  För visst är det idag som du gör din sista jobbdag?

  Kram

  SvaraRadera
 8. hihi, hur kan han INTE gilla halv åtta? vänta bara, snart sällar han sig till massorna, precis som oss andra :)

  SvaraRadera
 9. Hoppas du får en helt fantastisk föräldraledighet!
  Längtar också tills jag får vara pappaledig :) Förhoppnings någongång under nästa år.

  För övrigt är Halv åtta hos mig ett bra program. Fast då är jag snart gubbe också :)

  SvaraRadera
 10. tack snyggo, kastade nyss upp ännu en :)

  haha vafan JAG kollar på bårde halv 8 OCH allsång hahaha!

  SvaraRadera
 11. Nä, nu får han ta och kamma till sej! ;-) "Halv åtta hos mej" är ju som att vara lite bortbjuden varje vardagkväll. Fast jag tittar ju på allsång på skansen också...host... Ibland smygtittar jag på "gör om mej" på go' kväll med. (Fast då känns det som Daniel börjar flacka med blicken och leta efter något yngre.) Haha, känns som jag sitter och erkänner något väldigt skamligt nu.

  SvaraRadera
 12. Jag har varit nyfiken på Lola men inte vågat..har inte närmat mig ngt nytt på länge nu..känner att jag vill ha ngt tyngre, typ som Armani code black eller vad den nu heter men det funkar inte för mig..tycker det är rätt jobbigt med sånt som luktar för ALLT omkring oss luktar ju, t o m de parfymfria artiklarna.. men men..Lola är väl rätt så lätt och fräsch den med? Jag drack också alkoholfri öl och kände mig berusad..struntade i det sen, blev liksom "mätt" av det plus att de var så blaskiga..

  Haha..jag kan säga att mina bröstvårtor känns knappt, omöjliga att stimulera om det inte sitter en bebis och suger stenhårt.. ;)

  Fast det var ju rätt sköna tider, då hinner ni ju ses ändå!
  Ibland känns det som om jag och Björn aldrig ses och han kommer ju ändå hem var dag..
  Det var väldigt snällt av dig som bakade åt dem..pluspoäng innan du lämnar dem för ett tag liksom! ;)

  SvaraRadera
 13. "Halv åtta hos mig" är ju en av de bästa matprogrammen! Det är tantvarning när man gillar "På spåret" och "Landet runt". Iofs är det förstnämnda rätt bra faktiskt.... ;)

  SvaraRadera
 14. helge skoog är ju roligast i världen i det programmet!

  SvaraRadera