lördag 19 februari 2011

K som i katt

iPhone + Film Lab

Katt, det bästa djuret av de alla. Blixa, en av de bästa katterna av alla. Siames, den bästa rasen. Den och oriental; för är det något jag är svag för när det gäller katter så är det dem med stora öron, långa nosar, smala kroppar, höga krav på uppmärksamhet och gälla röster som de gärna använder.

11 kommentarer:

 1. Gillar dom katterna som ser ut som en leopard;)eller dom jäääätte stora kissarna=)Annars är jag en hundmänniska,hehe..
  hihi ja önska kan man ju alltid göra dock inte sååå vanligt att första barnet kommer ut tidigare;)

  SvaraRadera
 2. Ja men gud det tycker jag verkligen att du ska göra :) Man får ju me en "förpackning" med påsar till blöjhinken :) Tycker faktiskt det var en hel del bra grejer trots att man hört många som sagt att det inte var något o ha.. Men vad räknar man med när det är gratis? Dessutom är ju värdet på boxen typ 500:- och det är ju inte helt billigt ändå..

  Ja men det är ju skönt att magen sjunkit så du slipper trycket på lungorna :)

  Kram

  SvaraRadera
 3. Ja, det förstår jag att du tycker. Bra att du kommer kunna vara hemma en stund innan förlossningen och fixa och dona med matlådor och så. Bor dina föräldrar långt från dig? Eller har du andra som kan hjälpa dig?

  Mitt favvo-djur är också katt. Har 2 vildar här hemma!

  SvaraRadera
 4. är hundmänniska men skulle jag ha katt skulle det bli en siames..Ända sen jag såg Lady och Lufsen.. de verkar lagom dryga för min smak.. ;)

  SvaraRadera
 5. Hur många har du? Lite nyfiken på siames ...

  SvaraRadera
 6. Tack! Ja jag tycker själv att den blev helt ok, gjorde inte bort mig iaf tycker jag :) Hehe, ja mammajeans tror jag också kan vara skönt att ha i början efter förlossningen, de sitter inte så hårt och sen håller det in den förmodligen slappa magen lite också :)

  SvaraRadera
 7. Sötnosen!

  Jag gillar också de raserna, om jag kunde skulle jag skaffa mig en =)

  Sv. Ja, det är det bästa med Indiska att kläderna passar nu och sen. Har sett fler plagg som jag vill ha men såhär sista veckan innan lön så måste jag hejda mig, hehe!

  SvaraRadera
 8. Katter är så underbar djur.=)

  SvaraRadera
 9. Åh gullekatt! Zoom är med fin, men är mycket nyfiken på hans hängpattar.

  SvaraRadera