måndag 28 februari 2011

Lampjakt

Det där med lampor är inte helt lätt. Vi tog bara med några smålampor i flytten eftersom vi (hm, jag) ville köpa lite nya roligare lampor.


För att vi inte ska behöva leva i mörker, alternativt med provisoriska lösningar som den ovan, gav vi oss igår ut för att köpa fem nya taklampor. Jag gillar färgglada, stora, kitschiga och tjusiga lampor medan Niklas gillar plafonder som smälter in i taket, så jag upprepar, det där med lampor är inte helt lätt.


Vi kom hem med en jättefin, röd kökslampa. När jag såg den förberredde jag genast en övertalningskampanj, men Niklas sa ja till lampan direkt. Jag påbörjade för säkerhets skull kampanjen ändå, men Niklas sa bara att den var överflödig, att vi tar lampan ändå. 

Så.
Nu är det bara fyra taklampor till som behövs. Och några golv- och fönsterlampor. Och läslampor. 

14 kommentarer:

 1. Jag fick mig en lampa som Johnny egentligen hatade. Han påstår att den ser ut som en kjol. Men den är så snyyygg.
  SCORE!

  SvaraRadera
 2. Riktigt snygg! Vi har samma problem när det kommer till lampor. Eller, rätt ofta ser vi (läs:jag) en lampa som vi båda tycker är snygg. Jag tänker perfekt, den tar vi medan Jon tänker 'vad bra då vet vi att den finns i den här affären' och sen ska vi 'fundera på det' innan vi bestämmer oss. Helst ska vi fundera minst ett år, eller iaf till det blivit sommar och lampbehovet inte är lika stort.

  SvaraRadera
 3. ja kitchigt är snyggt!

  hihi vad bra att han gick med på att köpa den utan problem då. jag har köpt en lampa på tradera men jag har inte hämtat den ännu. men jag har i princip bara två lampor och en sitter inte ens som den ska eftersom elen där är knas. elen var knas i hela lägenheten när jag flyttade in. men pappa lyckades med en tillfällig lösning i köket i alla fall. :D

  SvaraRadera
 4. Jag tycker det är så roligt att köpa lampor.=) Den där var riktigt snygg!

  SvaraRadera
 5. Eller hur! Vi bestämmer att våren kommer med mars! :)

  SvaraRadera
 6. vilken fin lampa!

  pryldesign.se har ett jättefint pingvinhalsband också :)

  SvaraRadera
 7. Ja bullarna blev riktigt goda =) Nu längtar jag bara till lördag så man får äta fler än den jag provsmaka förut =P

  Japp det gör nog det ;)

  Kram

  SvaraRadera
 8. iiih jag vill också ha! den var ju löjligt fin! vart har du hittat den?(jag kan ju säga att vi bott i vår lägenhet i ett år nu, och vi har fortfarande ingen vardagsrumslampa och ingen kökslampa. är fortfarande fast i det provisoriska, haha! så man måste nog ta tag i det på en gång, annars glömmer man bort det.)

  SvaraRadera
 9. Snygg lamp! I like att det e lite färg på den ;D Rött is the shit.

  Och baka är definitivt oxå the shit!

  SvaraRadera
 10. Läcker lampa.
  Vi är också på lampjakt men här är det min sambo som får bestämma lampa för det mesta =)

  Sv. Ja, det går så himla fort fram! Tycker också att jag nyss var i v 15 ungefär, hehe!

  SvaraRadera
 11. Lampor är jättesvårt, med ett av mina ex levde vi länge, länge, länge i mörker. Men du, nu har du ju en övertalningskampanj lite halvt förberedd till nästa lampa ;)

  SvaraRadera