fredag 18 februari 2011

Like

Tydligen längtade jag så mycket efter Kiddo igår att jag drömde att han föddes. För det var en han. Förlossningen var hur smidig som helst, jag åkte bara in till sjukhuset, krystade lite och sedan var det klart. När jag kom hem skrev jag på Facebook att vi hade fått en son som vägde 3370 gram, trots att han föddes sju veckor för tidigt. På detta fick jag inte en enda kommentar. Inte en enda Like heller för den delen. Sedan vaknade jag.

När Kiddo väl har kommit ut ska jag nog inte skriva något om det på Fcebook, det skulle vara så pinsamt om den här drömmen besannades.

4 kommentarer:

 1. Läskigt att drömmer var så pass specifik att du kommer ihåg vikt och sånt! Läskigt om det blir en pojke på 3370 gram!

  SvaraRadera
 2. är nog ingen risk att ingen skulle kommentera :)

  SvaraRadera
 3. Hahaha..vilka dumma kompisar du har! ;)
  jag drömde också om en pojke..och de säger ju att man drömmer tvärtom men en gång drömde jag om tvillingar och att det var en av varje och då blev jag lite förbryllad..

  SvaraRadera
 4. Fast du..hade inte du en liten syster som vägde rätt så mycket när hon kom ut? 3370 7 veckor är väl ingenting då?! :)

  SvaraRadera