onsdag 23 februari 2011

Lost and found




Många säger att de gillar att rensa och greja eftersom de hittar sådant de har glömt bort att de hade, som snygga kläder till exempel. jag måste ha oerhört bra koll på vad jag har i all röra eftersom jag sällan får några sådana uppenbarelser när jag väl rensar. Dock hittade jag de här rara filmstjärnorna i helgen. Jag köpte dem för säkert ett par år sedan på loppis och hade tänkt att rama in dem, men de blev bara liggande. Nu när jag väl har hittat dem ska jag i alla fall ta vara på dem, kanske blir det en liten tavla till Kiddos rum så småningom.
Visst är särskilt bilden på Butter och Bambi väldigt söt?

11 kommentarer:

 1. Tack! Jag som tyckte jag har mycket mage kvar... Fast det gör egentligen inget, jag trivs med den :)

  SvaraRadera
 2. Ja, med tanke på priset på kursen så känns det ännu bättre :)

  Ja, men då förstår jag. Man får ju vara där jobben finns. Martin fick först ett jobb ca 4 mil ifrån vår hemstad, men fick sedan ett erbjudande från deras huvudkontor och så började han jobba där istället. Så han pendlade i cirka ett år innan vi flyttade till Sthlm. Jag fick förvisso ett sämre jobb, men fram till nu har det ändå varit värt det.

  Ja, det är inte lätt det där med djur och barn. Våra katter drar så fort Martins syskonbarn kommer! De ligger hellre och pressar under sängen då och det kommer ju inte att funka sen ;) Men man får ge det lite tid tror jag.

  SvaraRadera
 3. Filmisar = jag gillar!!

  Jag hade också planer på o rama in några med "barnmotiv", men de ligger visst fortfarande i en liten hög här!?

  SvaraRadera
 4. Låter som en superbra idé!! Kul med något annorlunda än bara det vanliga.....
  Ena syrran ville tex att jag, mamma och en väninna till henne skulle måla tre helt olika teckningar till hennes dotter - vi fick själva köra vår egen stil - men det skulle vara katter på motivet och så skulle det vara färgglatt. sen ramade hon in dem i tre olika stora ramar och satte ovanför Tuva-Lis säng - Jättefint blev det!!!

  SvaraRadera
 5. vilka fina! dansande snövit är min favvo. blir nog fina i barnrummet.

  SvaraRadera
 6. Faktiskt sant. Jag kände nada förrän jag var i v 8-9 nånting och nu är jag typ normal igen i v 15 =)

  Förresten.. Ta det lugnt med dina nipples. Jag tror knappt det går att förbereda de på vad som komma skall. Köp ist amningsnappar som du kan ta till när det blivit för jävligt. Ett tips bara

  SvaraRadera
 7. Vad söta! :) Min mormor hade ett kortspel som vi alltid spelade när vi var små, Löjliga familjen tror jag det hette...kom att tänka på det nu när jag såg dina fina kort! Det var hur som askul verkligen..men finns inte kvar, varken momo eller kort..
  Kommer hen få ett bambirum? :D

  SvaraRadera
 8. åh, sånna hade jag när jag var liten. De är borta nu. Har ingen aning vart de tog vägen. Vad synd. De är väldigt ifina.

  SvaraRadera