måndag 21 februari 2011

OZ Ink


Något jag tycker är både tacky och sött på samma gång är att tatuera in sitt barns namn. OM vi nu skulle döpa ungen till Osvald vet jag i alla fall hur en framtida tatuering skulle se ut. Och den skulle förstås göras den hårda vägen, fängelsestyle Se bara introt till OZ här ovan.

6 kommentarer:

 1. Åh, nu när jag kollade introt så saknar jag faktiskt att kolla på Oz. Jag och mitt ex kollade igenom hela serien, och självklart fick han (*host* snodde han *host*) med sig den när vi splittade

  SvaraRadera
 2. Jag har ju helt missat OZ. har sett lite då och då men aldrig riktigt fastnat. Stämmer Borr Magazines analys av innehållet: "Varje avsnitt består av ungefär 50% psykiskt våld, 40% fysiskt våld, 9% homosex och 1% hopp och glädje." ??

  SvaraRadera
 3. Haha oki BB väskan är iaf packad & klar, nu får bebbe komma ut,tihi!
  Alltså ärligt vilka deltagare de hittat den där j*vla Nicke Sthlm kan ju gå o döööö,sån osäker liten kille & dryg! haha..värsta orginalen allihopa ju;)
  Haha o transan sen då...eller hon som inte gillade göeborgare,jisses!!

  SvaraRadera
 4. Ja, njöt väldigt mycket av att känna mig normal jämfört med de i huset.
  men visst kommer jag sitta där ikväll också.
  allt för att vänta ut ungen som tydligen slagit rot där inne!

  SvaraRadera
 5. Det är inte så mycket grejen att tatuera in sina barns (eller sin partners) namn som stör mig, snarare vilka som gör det och hur. Att den där tatueringen blir ett substitut för att i handling visa att man älskar sina nära och respekterar dem för vilka de är.

  SvaraRadera
 6. Jag har ingen tatuering..är ju nålrädd så tvivlar starkt på att jag blir märkt framöver också. Tycker nog precis som du att det är lite både och.. Fast lite fint ändå..det är ju inget ankare eller naken brutta med en gigantisk pickadoll i händerna utan en kärleksförklaring? :)

  Ja, visst är den frän! ;)
  Det finns en till med Paul Frank som är militärgrön eller olivgrön eller vad man ska kalla den, med döskallar på..asgrym! Vi valde mellan dem men tog den här till slut..
  Har ni skaffat vagn än?
  haha..tro mig, när du börjar amma så kommer du inte gråta för att det är så fint..it's pain! Nu iofs så är det fint :)

  SvaraRadera