söndag 27 februari 2011

Pizza med allt

På tal om pizza, så kom jag just att tänka på en sann och modern pizzamyt jag hörde i veckan. Det var en snubbe som beställde en pizza på nåt ställe (på Hisingen) och hängde lite vid disken medan han väntade på att pizzan skulle bli klar. Precis när pizzabagaren skulle stoppa in pizzan i ugnen såg snubben att det var ett par små hår mitt på pizzan och uppmärksammade pizzabagaren på detta. Pizzabagaren tog dock dessa småhår med ro och sa bara "det är ingen fara, de bränns i ugnen".

Snubben gick. Utan sin pizza.

6 kommentarer:

 1. Sant eller ej, riktigt äckligt!

  Äter sällan pizza. Blir rätt äcklad efter ca halva. Brukar göra egen de få gånger vi äter pizza.

  Idag har vi kikat i barnbutiken Villervalla. Hur mycket som helst jag vill köpa .... längtar så mycket efter en liten nu.

  Tänk vad mycket som händer i ditt liv. Flytt, bebis och en ledighet tillsammans med en ny familjemedlem. Hur häftigt är inte det??

  Haft en bra helg?

  SvaraRadera
 2. Då skulle jag med ha gått min väg utan pizza...

  SvaraRadera
 3. Men uäääääck! Hoppas att det inte är sant! :-)
  Ja, klädställningarna var verkligen skitbra. Nu har jag ju inte alla kläder där men man får bra översikt över nyckelplagg (som en äkta modebloggare skulle ha sagt). Det dök upp kombinationer som jag inte ens funderat över förut :-)

  SvaraRadera
 4. Hoppas att detta inte är sant...

  Man hör ju ofta om hårstrån i maten, men pizza är heligt för mig, hihi.

  SvaraRadera
 5. Helt oväntat är jag inte så sugen på pizza efter att ha läst detta ;)

  Hoppas att flytten känns bra. Lycka till det nya hemmet.

  SvaraRadera
 6. Kalla mig knäpp men nu blev jag sugen på pizza...Bara ordet får mig hungrig!

  SvaraRadera