lördag 5 februari 2011

A som i apelsiner

iPhone + Pictureshow

Små, saftiga och smakrika blodapelsiner. Jag fasar för dagen då de inte finns kvar i affären, risken för att jag då kommer att lägga mig ner på golvet inne på Hemköp och skrika är överhängande. 

Till den här utmaningen tänkte jag se till att få användning för alla foto-apps som jag har samlat på mig, iPhonen är nästan full av en massa appar som jag nästan aldrig använder, men nu ska jag se till att gå igenom alla.

7 kommentarer:

 1. Hmm..borde inte det där vara under B?!
  Haha.. ;)
  Jag tänker anamma det här..bangade ju ur sist fast att jag tycks mig minnas fick dig att börja med 30dagarutmaningen? ;)

  SvaraRadera
 2. Jag lyssnade till ditt tips och köpte hem ett gäng. Det kan ha varit det bästa rådet ever, så tack! vi lär vara två som lägger oss på golvet och skriker nåt de tar slut. :)

  SvaraRadera
 3. Hmmmm blooooood. Apelsiner.

  Själv är jag svag för blodgrape. Det kan jag äta mycket av. Alldeles för mycket. Fast det är ju nyttigt.

  SvaraRadera
 4. Egentligen är inte apelsiner någon favorit hos mig. Dock så älskar jag blodapelsiner.

  Sedan jul- och nyår har jag börjat äta mer frukt som innehåller mycket C-vitamin. Det blir främst passionsfrukt, kiwi och blodapelsin. Även grape ingår i menyn.

  Försöker få ihop 1-2 frukter om dagen.

  SvaraRadera
 5. Blodapelsiner är sååå goda! Men jag köpte faktiskt vanliga apelsiner sist jag handlade. Ska bli kul och se "hela alfabetet" i bilder =)

  SvaraRadera
 6. Hehe ok,jag kan strosa lika länge på biltema som på IKEA :P

  SvaraRadera