fredag 4 mars 2011

5 veckor!

Idag är det fem veckor kvar till beräknat födelsedatum! Jag firade denna korta tid med att i natt drömma att jag på spänstiga gasellben och med magen i vädret sprang en mil på mindre än 50 minuter, inte så illa jobbat va?

Även om jag inte skulle klara av några löpturer så mår jag fortfarande väldigt bra. Jag känner mig för det mesta pigg och glad, men blir trött ganska fort, även av mindre ansträngningar. Det känns så himla lyxigt och bra att jag får vara hemma den sista tiden innan förlossningen och bara fokusera på att komma i ordning i lägenheten och ta det lugnt. Jag ska bara bli lite bättre på att lägga mig och vila på dagarna också, det kan nog vara bra med lite extra återhämtning, samt att jag gärna vill få in vanan innan Kiddo kommer.

Men shit, fem veckor alltså, det känns både som en evighet och en baggis på en gång.

13 kommentarer:

 1. Jag går in i vecka 38 idag och har lite mindre än 3 veeckor!jisses liksom; känns som sagt både som en evighet och som en baggis!
  Fast att detta skulle vara slutet är ju ganska ironisk, det är snarare början på minst 18 års omhändertagande ;) HUVVA liksom!

  Du, tycker alldeles bestämt att er Kiddo ska döpas till kiddo; så coolt och så du på nåt sätt =)

  SvaraRadera
 2. Oh varit ute o sprungit inte dåligt där!
  Ja nu fattas bara en liten bebis med sedan är rummet komplett=)

  SvaraRadera
 3. Vad roligt! Och tiden går ju fort!

  SvaraRadera
 4. Men oj då....:) Låter inte som att du kommer gå hela vägen ut :) Under revbenen är inte mysigt, känns som det kommer upp i halsen lr nåt haha...

  Tycker också att veckorna känns både långa och korta på ngt vis...

  SvaraRadera
 5. 5 VECKOR ÄR INGENTING!!!!!!!!! Herregud, vart tog månaderna vägen? Shit vad det går fort. Spännande :-D

  SvaraRadera
 6. Tänk vad tiden går fort, så härligt att du mår så bra, att "bara" vara trött kan ju vara ok. Ska bli kul o se dig springa sen du ;-D

  jajamensan, ängeln o bocken i detta fall är same same ;-)

  Lättare nu, men fortfarande inte alls så bra som det kunde varit om jag vilat ... men som sagt, vila gör jag seeeeeeeeeeeen!

  SvaraRadera
 7. De där sista veckorna var märkliga. Ibland: åh herre gud det händer när som helst! och sen: nä men åh kan inte bebisen komma ut snart det här känns som att det tar flera åååår! Har du lust att ta en fika i nästa vecka? Skulle vara väldigt kul! kram

  SvaraRadera
 8. Fem veckor går snabbt:)!
  Lycka till!

  Snygg kärra!
  Och fin fredagskväll!

  SvaraRadera
 9. oj! 5 veckor, det kommer nog flyga fram. härligt, då får ni träffa bebis snart :)

  SvaraRadera
 10. Vad fort tiden går.=) Sv. Ska absolut skriva vad jag tyckte om den sen när jag fått hem den så jag kunnat läsa den.

  SvaraRadera
 11. det kommer gå så jäkla bra och fort! Vad är det med graviddrömmar, jag drömde att jag hade sex på i en klättersele i natt dinglandes på 100 meters höjd. Behöver jag tillägga att jag var höggravid även i drömmen.. ;-)

  SvaraRadera
 12. Det går fort!!

  Kul att det har känts bra hela vägen.

  SvaraRadera