onsdag 30 mars 2011

Dagens fina


Innan har jag bara sett små stjälkar, små tecken på att det snart kommer att blomma, men nu finns det banne mig riktiga blommor också! Vår ftw!


Rosa äpple, rosa naglar. 
Jag hade nästan glömt bort att det finns något som heter nagellack, men till vigseln i lördags kom jag på att jag inte ville bli en fru utan knallrosa naglar. 

9 kommentarer:

 1. Fint nagellack och det är så härligt att blommorna börjar kika fram.!=) Sv. Ja det börjar bli ett tag nu.

  SvaraRadera
 2. Åh, snödroppar! Vi får nog vänta en liten stund till på dem här längre upp eller så kanske jag borde ge mej ut och sondera rabatterna?
  Klart man ska ha rosa naglar när man gifter sej! Jag vill ha knallrosa naglar och knallrosa skor :-)

  Ånej, är det så att båda inte får ha två efternamn! Nu har vi problem här hemma kan jag säja..haha Fast skumt att det är så ändå... Undrans varför?

  Kram!

  SvaraRadera
 3. Lackade nyss mina tånaglar och alldeles plötsligt känns livet glamorösare! Att det sen ser ut som om en 4 åring gjort det bryr jag mig inte om...

  Prova själv liksom med en bautamage ;)

  SvaraRadera
 4. Här dröjer det nog en månad innan vi får se blommor på marken, men när de väl kommer brukar allt komma på en gång :-)

  Hah, nä. Jag rapade konstant i en timme men min sedvanliga diarré attack som brukar dyka upp efter enbart ett glas oboj uteblev. Har iofs typ förstoppning så nu kanske det blir normalt... suck!

  SvaraRadera
 5. Visst var det fint av henne. jag blev så glad! Precis den uppmuntran som jag behövde igår:D

  SvaraRadera
 6. Åh, vilka fina fina snödroppar! Jag har fortfarande inte sett några, jag bara går och väntar, snart borde de ju komma!!

  SvaraRadera
 7. Åh, pink lady är ju den bäst äppelsorten! Jag har precis införskaffat några, hihi. Att vara fru utan knallrosa naglar är ju en skandal!

  SvaraRadera
 8. Bästa äpplet. Herrgud vad gott det är.Brukade vi alltid få i skolan :-)

  Jag vet inte vad det är med maten. Kanske är stress, men känner mig lugn. Men jag hoppas den återkommer, sjukt tråkigt att äta för att man måste och inte känna någon glädje av det :-/

  SvaraRadera