söndag 20 mars 2011

Dagens godaste


Det kan hända att det låter lite konstigt, men pannkakor med en klick hallonsylt och en klick majonnäs som geggas samman innan pannkakan rullas ihop ger faktiskt en himmels smakupplevelse.

10 kommentarer:

 1. Hmm..låter som en något annorlunda smakupplevelse, men man ska aldrig säga aldrig. Själv vill jag gärna ha lingonsylt och keso på mina pannkisar, eller bara helt naturella.

  SvaraRadera
 2. Åh tack! Tankarna går ofta mot varmare soligare tider nu, det har varit vinter för länge! Tunnare och roligare kläder än töjbara bomullsplagg ser jag verkligen fram emot :)

  SvaraRadera
 3. Majonnäsen hoppar jag gärna men pannkakor ääälskar jag!

  SvaraRadera
 4. mja det låter lite skumt... men därmed inte sagt att det inte är gott, jag har hört konstigare saker :)

  SvaraRadera
 5. Åt pannkakor också idag.=) Dock inte med majonäs...

  Sv. Ja det kommer nog bli riktigt roligt att leka lite med alla ögonskuggor sen när de kommer.=)

  SvaraRadera
 6. det lät som en minst sagt spännande kombination. är det gravidhjärnan som kommit på det eller provade du på den sortens gastronomiska äventyr redan innan? men det kanske vore en idé att prova, konstigare saker har man nog hört talas om. :)

  SvaraRadera
 7. Det ser himla gott ut, dock är jag inte så glad för majonnäs :P

  Sv: Ja, fråga inte varför. Sork har fått bli sork bara så där liksom =)

  Va spännande! Var arbetar du någonstans? Utbildningen jag gick är det bästa jag gjort i mitt liv känner jag. Ett himla givande arbete får man och den lärdom man får av utbildningen är kanon!

  SvaraRadera
 8. Det lät lite läskigt, men självklart måste man prova, säger jag!

  SvaraRadera
 9. Japp det är skitbra att ha lilla kusinen som växer ur fort =P

  Ja mina sammandragningar/förvärkar har ökat en hel del under helgen =/ Blir spännande att se va dom säger på sjukhuset på torsdag =)

  Kram

  SvaraRadera
 10. Konstigare saker har man ju hört att folk stoppar i sig. Jag har t.ex. en vän som tycker att kall ärtsoppa från burk är ett fullgott smörgåspålägg på knäckebröd.

  SvaraRadera