torsdag 17 mars 2011

Dagens hemmafruproblem:

Det finns endast en matlåda kvar i skåpet och jag uppskattar maten jag just lagade till tre eller fyra portioner. Dessutom börjar det bli fullt i frysen.

Ja, jag har tagit tipset om att ha färdiglagad mat i frysen efter förlossningen på fullt allvar.

11 kommentarer:

 1. Åh vad duktig du är! När Milo föddes minns jag att det blev så himla dyrt det där med maten, vi typ småhandlade varje dag på svindyra affären nere på hörnet. Jag gjorde dock ett försök att bunkra upp med bullar som vi skulle kunna bjuda bebis-tittar-gäster på, men dom tog slut innan bebisen hann ut.. Som tur var ryckte min mamma in och bakade nya.

  Beroende på vad det är för mat kanske det funkar att frysa i fryspåsar?

  SvaraRadera
 2. Ja det var faktiskt jättekul med ett besök på förlossningen =) Även om man faktiskt blev lite nervös efteråt =P Inte lång tid kvar tills man ska infinna sig där =)
  15 dagar till BF idag =D

  Kram

  SvaraRadera
 3. Jag trodde jag va helt klar över designen men nu börjar jag tveka lite så blir tillbaka till ritbordet för o se om den kan göras bättre ;) Sp kan itne ge nåt direkt besked mer ön att den ska sitta på magen/höftben!

  Smart det där att bunkra upp med massa mat. Kommer ju inte finnas mycket tid de första dagarna lixom =)

  SvaraRadera
 4. Det är ett riktigt bra tips! Jag önskar vi hade tagit vara på det också, men det gjorde vi inte. Sambon var dock duktig och lagade mat när jag inte orkade röra mig, men han ville ju helst vila också...

  SvaraRadera
 5. Dagens i-landsproblem!
  Har du ingen glasslåda eller dylikt?

  SvaraRadera
 6. Jätteduktigt!
  Jag planerade att jag skulle göra det men gjorde det inte..det var dumt!
  Bjud över grannen! :)

  SvaraRadera
 7. Mitt tips är djup tallrik och ta det som lunch imorgon. :)

  SvaraRadera
 8. Som tidigare person skrivit så är fryspåsar bra då kan man oxå göra så det blir platt och får bättre plats i frysen.

  Sv, Tack vart väldigt nöjd och ett bra sätt att förnya telefonskal utan att behöva köpa nya hela tiden.

  SvaraRadera
 9. Haha du bunkrar upp du=)Jag har däremot svårt för fryst mat=( Den är liksom inte färsk & smakar inte nylagat, så här bunkras inte upp;)
  Ja skönt med ett "riktigt" datum nu somt sagt..Ja underbart hur även våra bästa vänner dyrkar solen!

  SvaraRadera
 10. Jag ska också fylla frysen innan bebis ankomst, verkar som en himla bra idé att slippa tänka på matlagning och sådant den första tiden åtminstone =)

  SvaraRadera
 11. Ja precis, först blev jag besviken men nu är jag glad som du skriver att jag fick reda på det i tid, det hade kanske blivit traumatiskt och allting ist...Ja det har vi fått så det är skönt på ett sätt också även om det känns lite overkligt :)

  Smart det där med matlådor, känns som att äta och laga mat är det sista man vill göra sen :)

  SvaraRadera