fredag 25 mars 2011

Dagens tröttisarDe där katterna, de kan det där med sömn. 
Och de kan sova med stil.

Tack för era gölliga kommentarer, ni är så fina! Jag har gråtit till och från under hela dagen och känner mig vid det här laget både svullen och patetisk, så nu får det allt räcka.

13 kommentarer:

 1. Men stackare, hoppas det är färdiggråtit nu! Jag blir också helt uppochner när sömnen inte vill göra som jag vill. Hoppas resten av dagen blir bättre, och att du kanske kan få en eftermiddagsvil som är lika skön som den kissarna ser ut att ha :)

  SvaraRadera
 2. Ja, man tar verkligen minsta lilla grej som att yes nu händer det äntligen. Men så blir man lika besviken varje gång som det inte fortsätter. Fattar inte att de små liven ska tycka att det är så bra och behagligt där inne i magen? Men nu är din karl hemma och min har semester i en vecka! Så nästa vecka bestämmer vi att de kommer ;)

  Och jag håller med, den som säger att man bara får vänja sig vid vakna nätter...den skulle ha en smäll! Sen kommer det ju liksom finnas en anledning till att man vaknar nu är det ju bara så fruktansvärt onödigt!

  SvaraRadera
 3. Men vad jobbigt! Hoppas det vänder snart och att du får en fin fredagskväll!

  SvaraRadera
 4. Låter inte som en kul dag... Hoppas du kommer sova som en prinsessa inatt (säger man så?) så blir nog morgondagen mycketmycket bättre!!

  Men du, du har himla söta katter :)

  SvaraRadera
 5. Ja att inte sova gör en knäckt...förstår precis hur det är. ;)

  Hoppas att du får sova bättre inatt!

  SvaraRadera
 6. Ja huvva för att inte kunna somna, jag har också kommit in i en sån fas, är väll säkert nå vakt beteende som kommit in i och med att man väntar barn, men som sagt fy tusan. Lika bra att vänja sig vid vakna nätter njaa, det tycker jag inte om man vaknar nu så vaknar man ju inte för någon orsak lite lättare att motivera sig och vakna av "egen" vilja för ens barn behöver mat. Det är ju som att säga att det är lika bra att vänja sig vid att bli gammal och stel och ha svårt att gå för att man har foglossning, lika knasigt, iallafall nästan.

  Hoppas du sover bättre i natt annars får du försöka unna dig lite lunch vilor :)

  Kramar!

  SvaraRadera
 7. Så himla goa de är! <3. Helt ok och normalt att känna så vännen!

  SvaraRadera
 8. Åh, vilka gosiga, hihi.
  Och jag hoppas verkligen att du känner dig gladare nu... om inte; kolla här:

  http://www.youtube.com/watch?v=cv0HkM0XiBs

  Kramar på dig!

  SvaraRadera
 9. Att inte kunna sova är vedervärdigt!

  SvaraRadera
 10. Det känns helt galet att lillskrutten faktiskt kommer ut snart =) om ett dygn kan h*n faktiskt va ute =D Vilket jag såklart hoppas på ;)

  Hoppas Kiddo tittar ut snart =)

  Kram

  SvaraRadera