torsdag 3 mars 2011

Daglig njutning

Just nu försöker jag att njuta lite varje gång jag är på toa (ja, vi snackar om tvåan, när ettan sker 700 gånger om dagen är det lite svårt att njuta). Jag tänker nämligen att jag efter förlossningen kommer att se tillbaka på tiden före den och önska att jag hade njutit lite mer av varje toabesök.

Jag vet, det är mycket toarelaterat bloggande nu, vi kan väl säga att jag förbereder mig på kiss- och bajseran. Äckelmagade läsare får hålla för ögonen ibland. Dessutom tyckte jag att det passade bra med ett bajsinlägg efter kungainlägget.

12 kommentarer:

 1. Nu har jag 2 BM-besök kvar som är inbokade innan BF.. Men bara ett besök kvar med min barnmorska för sista besöket är hon på semester så då får jag gå till en annan,det fick jag göra igår också =)

  Tiden går fort =)

  Haha ja något i den stilen =P Han tyckte vi skulle se till att ha den tänd under en viss aktivitet så han slapp komma o störa som han så fint uttryckte det =P

  Låter som det går bra med bestyren i lägenheten? =)

  Kram

  SvaraRadera
 2. Ja för tusan, se till att njut nu medan du kan! Jag satt på toan och grät den första tiden, frågade bm om det verkligen skulle vara så. Jag fick tipset att liksom trycka handen på muffen för att lindra åtminstone lite. Haha.

  SvaraRadera
 3. haha helt rätt tågordning kungen och sen bajs! :-)

  Men du, jag som har varit förstoppad båda mina graviditeter tyckte att det var en förlösande effekt på mer än ett sätt att föda barn. Sen efter några månader kommer perioden då ongen inte vill bli lämnad så man sitter och skiter med en fyramånaders hängande i armvecken.. :-)

  kram

  SvaraRadera
 4. Ja gud vad man längtar tills man får börja springa på BVC istället =)

  Haha jo han kan va lite rolig ibland,om inte annat pinsam ;) Men man har la lärt sig att tackla honom nu :P

  Kram

  SvaraRadera
 5. Haha du är ju för skön när du skriver, finns nog inte en enda gång jag INTE garvat när du skrivit ngt,haha!
  Okej, njae jag blir inte sur, gäller det sport är jag ganska pådriven men inte spel,hehe..blev så glad när jag vann storkovan där i London,hehe..!
  Hade vart kul o åka till casino cosmopol i göteborg faktiskt de har ju en hel del evenemang som man kan boka in=)

  SvaraRadera
 6. Hahaha; sa senast igår till sambon att jag längtade så efter att kunna skita riktigt ordentligt! Dessa småploppar som pressas framär inte roliga =/ Som syrran min säger; en riktigt bra skitstund på toa slår det mesta ;)

  Livets enkla nöjen du vet....

  SvaraRadera
 7. Ja njut nu! Sen är det helvetesskräck innan man gjort det första gången efter förlossning. Efter första gången rusade jag ut och bara "JAG GJORDE DET!!! jag har BAJSAT!!" och sen ringde jag mamma. Graviditet alltså - så många nya glädjeämnen.. kram!

  SvaraRadera
 8. Haha, känner igen mig i kommentaren här över.. har aldrig varit så glad över ett toabesök (som visade sig inte alls vara så farligt som jag tänkt mig)

  Ja jösses, mycket bajs/kiss/fis-prat blev det efter förlossningen!! (i vanliga fall brukar jag hålla sånt för mig själv ;D men det ändrades) Men nu börjar det avta så smått igen ;)

  SvaraRadera
 9. För din skull ska jag inte skriva när jag kunde gå på toaletten normalt utan att skrika/gråta..
  Det känns iofs fortfarande som om ngt ska trilla ur mig men tydligen normalt..(?)
  Tycker att det var ett mycket passande inläggsval. Inget går så bra ihop som fint och fult..eller hur! :D

  Nej gud söta, gå inte in i förnekelse..var ju precis det jag gjorde. Jäkla chock jag fick när det började göra ont på riktigt där på operationsbordet och sen var hon där..riktigt skumt.. :S men jag förstår vad du menar, när jag har huvudvärk så brukar jag intala mig själv att jag inte alls har ont och då brukar det gå över..men så var ju inte fallet med förlossningen.. ;)

  Ja, hon har det nog inte lätt hon, undrar om hon ngnsin hänger osminkad med kladdigt hår och Daniels softbyxor..? Ser inte riktigt att hon har tid till det.. ;)

  SvaraRadera
 10. *hahahaha* med många bäbisbloggar som jag följer blir det rejält mycket bajsprat, är det inte före så är det sen efter *fniiiiisss*

  Nu är jag kanske tillbaka i etern igen, hoppas det, om inte får jag väl halka tillbaka igen o igen. Sjukt trött nu när jag haft feber mitt i flyttstöket, orkar inte så mycket men sätter man sig inte ner så känner man ju inte av det :-D

  kramisar

  SvaraRadera
 11. Hahah klockrent trots min bajsfobi! Det e väl så att ju fullare man blir desto äckligare blir väl bajamajorna men man bryr sig mindre ;)

  SvaraRadera
 12. Att göra både nummer ett och två efter förlossningen var något jag bävade inför, men trots fem stygn var det inga som helst problem med någotdera. Hoppas du också klarar dig från obehag, och så vill jag passa på att propagera för ohemula mängder torkad frukt och mycket vätska första tiden efteråt.

  SvaraRadera