tisdag 8 mars 2011

Fifi svarar

Anonym sa:

Ska Niklas fortsätta jobba veckor i Norge när kiddo har anlänt också? Du har verkligen en superblogg! Kram


Ja, Niklas kommer att fortsätta jobba i Norge, så han kommer alltså att vara borta två veckor och hemma två. Det är inte det ultimata, men just nu har vi inte så mycket att välja på då det inte kryllar av jobb inom geologbranschen här i Göteborg, så det får bli så tills vidare. Det positiva med det här upplägget är att vi får mycket kvalitetstid tillsammans och hinner göra mycket under de två veckor han är hemma, samtidigt som det kan bli tungt för mig att vara ensam med en bebis när han är borta. Det finns både bra och dåliga sidor med det mesta!


Vad glad jag blir av att du gillar bloggen! Tack!

7 kommentarer:

 1. det går säkert bra. hoppas du har lite bra stöd under de veckor han är borta om du behöver lite avlastning? och ja, du har verkligen en superblogg :)

  SvaraRadera
 2. Jag tror det kommer gå jättebra och som du säger får ni ju mycket tid när han är hemma i två veckor sedan.

  SvaraRadera
 3. Det blir formodligen kämpigt för dig emellanåt, men det klarar du! Det är ju alla ensamstående mammor och pappor tvungna att göra, så när det är kämpigt får du tänka att du i alla fall inte är ensam om det :) Niklas kommer ju säkert också ha det jobbigt. Han kommer nog sakna ihjäl sig efter bebisen. Hur gör ni förresten om bebisen får för sig att komma ut dagen innan han åker tillbaka till Norge? Tar han ledigt då eller blir han tvungen att åka?

  Kommer man få se bilder på bebisen i bloggen sen? :)

  SvaraRadera
 4. Anonym: Ja, det kommer nog inte att bli någon dans på rosor, men är man tvungen så klarar man nog mer än man tror :) Och det kommer säkert att bli jättejobbigt för Niklas att inte kunna vara hemma hos mig och bebisen, han kommer ju att missa en hel del.

  Nästa gång Niklas kommer hem har han tagit ledigt en period, så han kommer att vara hemma i 6 veckor, så bebisen kommer att hinna ut innan han åker tillbaka, tur det! Nu får vi bara hoppas att bebisen väntar snällt i magen och inte kommer ut innan Niklas kommer hem den 23/3…

  Jag kommer inte att kunna låta bli att lägga ut bebisbilder sedan. Min blogg är ju inte så stor, så jag tycker nog inte att bebisen blir för uthängd.

  SvaraRadera
 5. jag tror att du fixar det galant! det blir nog jobbigt för er båda två, både för niklas att behöva vara borta från bebisen, och för dig som kanske inte kan få så mycket avlastning. men jag förstår att det är så ni måste göra, och det är ju grymt att han faktiskt kan vara hemma och närvarande två veckor i taget! sånt är värt mycket.

  SvaraRadera
 6. Du kommer klara det skitbra =) Om det finns de som klarar av att va ensamstående på heltid så klarar man det periodvis =)

  SvaraRadera
 7. Du har massa familj som kan hjälpa dig också. Både mormor och farmor. Och så vi andra. :D

  SvaraRadera