tisdag 1 mars 2011

Fokusbyte version 1.0

Fast egentligen började ju fokusskiftet med preggolitteratur. Det har lästs en hel del böcker och tidningar om graviditet, förlossningar och bebisar sedan i augusti. En del har varit bra på ett oumbärligt vis, annat har varit ren skit. Men tänk vad mycket jag har lärt mig, jag som knappt visste någonting om att vara på smällen låter numera nästan som en barnmorska med 40 års erfarenhet så fort graviditet kommer på tal. Som ett par exempel kan jag nämna att jag har lärt mig att en "vanlig" förlossning tar liiite mer än tre timmar allt som allt, att foglossning inte drabbar alla och att tuttarna kan bli stora redan i början av graviditeten.

1 kommentar:

  1. ja det blir onekligen ett fokusskifte nu! man får sålla lite med sunt förnuft dock i all litteratur och all information, står ju mycket dumheter också... :)

    SvaraRadera