tisdag 1 mars 2011

Fokusbyte


Istället för glossiga modemagazins, klädaffärer och klädsurfande är det sådant här som gäller. För några veckor sedan köpte jag min första inredningstidning någonsin, det känns som ett stort steg i livet.

8 kommentarer:

 1. Var den nått att ha?

  Glömde besvara din fråga. Aurorasamtal är stöd samtal inför förlossningen för förlossningsrädda eller de som varit med om jobbiga förlossningar tidigare.
  Jag var rädd inför förra FL och ville därför få prata av mig om den fl inför den här då den FL inte gick så bra med missar från personalen osv.

  SvaraRadera
 2. Ja, det där med att vi knappt lyckats vara friska en vecka samtidigt på hela vintern börjar tära lite på psyket. Och tokig på Jon blir jag mest hela tiden ;) Vill också spontanköpa grejer, slutar oftast med att jag kommer hem med där vi tittat som en 'present' några dagar senare medan han fortfarande funderar (eller har glömt bort det helt).

  Tidningen ser ut som en riktig hit. Jag brukar alltid fascineras av blandningen, på ena sidan kan det vara något man blir jätteinspirerad av och på nästan kan man vilja kräkas lite tanken på att ha det så hemma.

  SvaraRadera
 3. just den tidningen är en favorit av alla alla andra. så glad och kreativ och mer personlig.

  kram kram!

  SvaraRadera
 4. haha oj jisses din första inredningstidning, vi har väl köpt 100-talet,hihi men kanske annorlunda när man bor i hus;)
  Yes buzzador rockar men just denna kampanj var inte så rolig=)

  SvaraRadera
 5. Jag håller mig till glossiga modemagazin ett tag till.=) Tills jag har ett hem med plats för lite vackra saker.

  SvaraRadera
 6. Jag gillar både modemagazin och inredningsmagazin. Senast jag flyttade blev jag helt besatt av just inredningstidningar, läste typp alla som fanns på marknaden.Fick knappt pengar över till inredningen pga av alla tidningsinköp.

  Kanske har ditt nya intresse med den nya lägenhetn att göra?

  SvaraRadera
 7. Jag bara ÄLSKAR inredningsmagazin, men.. men ett stort MEN - jag köper nästan aldrig något själv ändå.. haha!!! :P

  SvaraRadera
 8. Det är kul när man gör andra saker en vad man brukar som tex köper en annan slags tidning, och inredning är ju alltid skoj att planera och bra att hitta ideer till.

  SvaraRadera