söndag 6 mars 2011

Glajjor FTW!Solglajjorväder! 
Jag vet, jag blir barnsligt förtjust så fort solen tittar fram och man kan ana att det är vår på gång. Egentligen hade det suttit fint med en promenad i Slottsskogen, men när jag skymtade in där i förrgår såg det så isigt ut där. Isigt = vintrigt och det vill jag inte veta av. Nä, det får bli en prommis inåt stan så jag får köpt en BH. Jag har haft en som passar den senaste tiden och plötsligt skär den in på ett mycket obehagligt sätt. 

7 kommentarer:

 1. Skitsnygga brills! I like ;D
  Haft en bra helg?

  SvaraRadera
 2. Du är så söt! Om jag hade haft mod hade jag tagit på mig sådana glajjor men Björn skulle förmodligen skratta ihjäl sig.. Har dessutom alltid otur med glajjor..de går alltid sönder!
  Så jag har kråksparkar som tusan runt ögonen tack vare mitt mångåriga kisande..
  Oh, passa på att skaffa en bra amningsbh sen när det börjar närma sig! Jag tyckte det var jättesvårt eftersom mina tvillingar inte blev större under graviditeten direkt men sen när hon kom ut och det blev mjölkproduktion sa det ju bara pang! Och amningsbh:n är sömlös och den går jag i dygnet runt nu..borde förmodligen ha flera.
  Funderar på att fortsätta gå i den när hon slutat att amma.. ;)
  Skön söndag på dig!

  SvaraRadera
 3. Visst är det fantastiskt att solen är framme!!! Det får en att le lite, våren försöker väl ta sig fram saaakta.. Kraam

  SvaraRadera
 4. Det där med BH:ar som klämmer åt känner jag igen, usch va obekvämt...

  Ja min faster tipsade om ngn slags gördel, ska ringa BM imorgon och fråga om det finns att låna!

  SvaraRadera
 5. Solsolsolsolsol!
  Även här i Norrland har den kikat fram och värmt på.

  SvaraRadera
 6. vilka fina, passar dig perfekt!

  SvaraRadera
 7. Jag har minsann promenerat i Slottsskogen den här helgen. Fast det där med isen stämde bra, jag lyckades med vinterns första vurpa (och jag som hade börjat tro att jag skulle klara mig utan). Som tur var blev det en väldigt liten vurpa som slutade på knäna, ingen bebismage i backen med andra ord. I övrigt tyckte jag det var himla mysigt där :)

  SvaraRadera