onsdag 30 mars 2011

Halta Lottaish

Aj!
Det var nog inte meningen att jag skulle dundra fram, för igår när jag som bäst utövade detta marcherande fick jag plötsligt väldigt ont i min högra fot (inte i den med käringknölen som gör ont lite då och då alltså) och det onda har inte velat ge med sig. Det började med smärta under själva fotsulan och när jag har gått en stund sprids det uppåt foten. För gå, det måste jag göra, jag får bara lov att gå lite långsammare och mindre målinriktat och istället anta en lite mer Halta Lotta-aktig eller linkande gångart. Skam den som ger sig!

(När jag kom hem efter dagens eftermiddagspromenad och gick omkring i lägenheten såg det dock ut som om jag precis var hemkommen från en höftledsoperation, men fotmassage, det fick jag!)

7 kommentarer:

 1. Ja, den där sömnen är obefintlig! Jag somnar sent och vaknar tidigt! Helt galet tråkigt!

  Jag fixade naglarna till för en månad sen ungefär och nu har jag upptäckt det roliga med att måla dem själv igen :) Plus att jag inte vill ha dem så långa när bebis finns här sen.

  SvaraRadera
 2. Aj, det lät jobbigt!

  Ja, första perioden var jobbig, för mig i alla fall :) Alla kanske inte blir lika påverkade av hormonerna, men man bör vara beredd på det :)

  SvaraRadera
 3. Har du också problem med hallux valgus menar du?

  SvaraRadera
 4. massor av ondagskvällskramar till dig från mig gumman.

  SvaraRadera
 5. Stackars dig! Jag upplevde att jag mådde bättre av att knata på och inbillar mig att jag förkortade tiden på BB men det var främst med min andra och jag tror det är väldigt individuellt hur det blir och hur man känner. Håll ut!

  SvaraRadera
 6. 9 april, woohoo, det närmar sig! men din fot säger ju helt klart till dig att ta det lite lugnare. bebis kommer ändå komma ut när han/hon vill :)

  SvaraRadera
 7. 'hahaha' du beskriver så bra i ord att vi nu alla sett en film på dig framför våra ögon, en fantastisk syn vill jag lova. Slutdundrat med andra ord, för denna gång för envis är du ju o ger inte upp i första taget har jag förstått!!

  kanske vill bäbis säga inte gå sådär för då får du revbensspjäll ... att kiddo kommer när han/hon vill för det är också en envis liten en ;-D

  Soooooooliga kramisar!

  SvaraRadera