torsdag 17 mars 2011

Hemmafixeri


Dagens projekt: måla om en gammal byrå, samt spjälsängen jag har fått av en kompis. Jag har aldrig målat något innan, så det här ska bli spännande. Bestäm dig för att gå loss med färgen, sa mannen i affären, måla inte så där svenskt, utan klatscha på bara!. Så här ska det klatschas för glatta livet.

Ser ni att färgen heter Lady? Jag har alltid trott att det är en töntig färg speciellt framtagen för att locka damer att måla mer, men det tycks bara finnas damfärg, så jag antar att det är den som gäller för män också.

4 kommentarer:

 1. Det vansinniga i reklamfilmen för Lady är att de presenterar den som att det är mat. Med barn i närheten. och målar ett pojkrum babyblått.

  SvaraRadera
 2. Åh, vad kul att måla!!! Hoppas man får se resultatet :)

  /hon som är känd för att måla ungefär allt!

  SvaraRadera
 3. Är det bra målning nu då..som du tål alltså? :)
  Och vad blev det för färg tro?

  Hon tackar..hon tycker du är fin du med! :) Näee, men ändå..ngn gång kanske du hade fått för dig att du ville gå ner och ta en bira på en äkta brittpub men istället blir det svennethai..
  Ja, jag behöver nog bara vänja mig. Igår när jag tvättade det och tog lite grejer i efteråt så var det helt ok..fast det behövs fortfarande väldigt mycket smink för att se ok ut.. ;)
  Jag gillade inte hur frisören stylade det, mitt hår ligger alltid mot min vänstra sida men hon stylade den åt den högra och på bilden som hon klippte av var det framåt..haha! Men det blev ju bråttom på slutet så antagligen därför. Det växer ju ut..då kan jag dra lite mer i det fast igår när jag såg V så tänkte jag att man kanske skulle ha en sådan klippning som Queen Anna har men jag har intet sådant petit ansikte direkt..det blir nog bra framöver! :)
  Ojoj, vad blev det för kläder nu då? Babymodet a la -81 var inte så häftigt men det kanske blev coolers -82? Det var iaf ett väldigt bra vinår! :D
  Kram!

  SvaraRadera