söndag 6 mars 2011

Idag har jag:

 • För första gången i år gått ut utan mössa. Jag har även gått ut i en lite tunnare jacka som inte får mig att se ut som Barbapappa.  
 • För första gången i mitt liv köpt den första BH-n jag provade. Det kan hänga samman med att utbudet av vadderade amnings-BH:ar inte är så stort.
 • Köpt manganudlar:
 • Legat och vilat med en tjock, spinnande katt på min stora mage.
 • Tittat på Pink Pony Mirijam när hon läser sin gamla dagbok på Skambyrån. Ni borde också kolla, alla som inte har hört hennes dikt till Kurt Cobain är det synd om. Underbara modiga människa! (Mirijam alltså, inte Kurt)
 • Packat upp en, blott en, endaste kartong.
 • Tittat på OZ. Och mer OZ blir det nu.

9 kommentarer:

 1. Sicka fräsiga nudlar! Vart köper man sådana, tro?
  Som student blir det mycket av denna vara för mig!

  SvaraRadera
 2. Låter som en perfekt söndag, mycket annat behöver man inte göra veckans sista dag.

  SvaraRadera
 3. Vilka roliga nudlar.=) Sv. Ja det var en supertrevlig brunch

  SvaraRadera
 4. Härligt, jag med plus solisar och minus bh,nudlar och katt ;-)

  SvaraRadera
 5. en en-lite-av-cvarje-dag med andra ord... :)

  jo man fårjobba natt,det ärupp tillen själv.för mig funkar det bättre att jobba natt eftersom jag har ca 1 timmes resväg till jobbet. en heltid natt är färre timmar än en heltid dag, vilket innebär ca 3 nätter/vecka. får alltså fler lediga dagar i veckan, plus att det inte skulle funka att jobba till kl 22, komma i säng ca 24 och sedan upp igen 04.30… men det känns lite som pest eller kolera just nu… :)

  SvaraRadera
 6. Lät ju som en perfekt söndag!
  Haha, nä det är nog jag som är sleten småbarnsmorsa :-)

  kram

  http://www.liwetochvardagen.se

  SvaraRadera
 7. Vi går mot ljusare tider o snart (gärna när vi minst anar det) så går vi i ingen jacka alls o det är våååååååååååååååååår o varmt, mysigt mysigt (längtar inte alls nej då)

  vila blir det nog inte förrän om dryga månaden, sådär efter 1 april ungefär :-D då är huset tömt, utstädat o nya har flyttat in. Efter det ska jag vila resten av året tror jag bestämt ;-D

  happy monday till dig

  SvaraRadera
 8. Många bra saker på samma dag! Ska själv ut på bh-jakt i dag, önska mig lycka till alltså! Fast jag är inte preggo så jag har iof mer att välja mellan, men är det något jag hatar så är det bh-shopping!

  SvaraRadera