onsdag 2 mars 2011

Kalldusch

Just nu är jag sugen på en dusch.
Påbörjade en när jag gick upp kvart i nio, hann raka benen och skölja lite vatten över huvudet, sedan försvann varmvattnet. Nu står min lugg rakt upp, håret har fått en konstig orange ton och jag känner mig lortig. Eftersom jag inte ville visa upp mig så här för grannarna första gången vi ses, fick Niklas i uppdrag att knacka dörr och det visade sig att grannarna inte heller har något varmvatten. Just det, elementen fungerar inte heller, tur att jag är varm av mig nu för tiden.

Jag tänker mig en kall raggardusch för att sedan gå vidare med min dag, det känns lite passivt att sitta i morgonrock vid köksbordet och vänta på varmvatten.

2 kommentarer:

  1. Va! Kan du raka benen?! Blir själv mer och mer lik Jetti the snowman för varje dag! Är snart rätt att Elsa inte ens hittar ut och trasslar in sig i allt hår ;)

    SvaraRadera
  2. Jag läste för fort och läste "sedan försvann fostervattnet!" Gudars skymning tänkte jag, och hon BLOGGAR?!
    Men sen lugnade jag ner mig lite och läste om..puh.. :O

    Kallt vatten ger lyster till håret sägs det..men jag kan inte hjälpa att tro att det förfryser en liten bit av min hjärna var gång..

    SvaraRadera