lördag 12 mars 2011

Kattblogg - Sleeping Beauties


Vet ni hur svårväckta katter kan vara? 

Efter en dålig kattnatt (klarvakna och galna katter) bestämde jag mig för att det var dags för katterna att vakna när de nu på dagen hade legat och sovit timme efter timme utan att ta någon som helst notis om omvärlden. Det krävdes mer än några klappningar. Jag fick både ropa, skaka och lyfta upp dem innan de vaknade. När de hade gäspat och sträckt på sig i några minuter gick Blixa bort till matskålen och hetsåt, varannan tugga från blötmaten, varannan från leksaksråttan. Därefter klöste han ilsket på en kartong, för att sedan gå under jorden. Zoom har gått omkring och ropat med olycklig stämma sedan jag väckte honom. Katterna hatar mig säkert nu, men det får det vara värt om det innebär att de får en normal, läs min, dygnsrytm.

Om ni vill läsa något roligare än inlägg om katter med taskig dygnsrytm tycker jag att ni ska läsa det här. Det måste vara bland det mest fantastiska jag har läst och med tanke på hur mycket jag skrattade när jag läste det var det en jäkla tur att jag just hade tömt min arma preggoblåsa. Kärlek till Karin!

7 kommentarer:

 1. Vilka trötta skruttar =)
  (okej nu på dagen iaf då)

  Det är så kul med katter tycker jag, de kan verkligen vara speciella!!! Min ligger här i soffan på min killes ben, som ligger raklång i soffan framför hockeyn med en bebis på bröstet med. Ser ganska mysigt ut!!

  SvaraRadera
 2. Haha sötisarna där!Ja det var en underlig känsla att läsa faktiskt....
  Har nog fortfarande inte smält den riktigt än..

  SvaraRadera
 3. Men åh så söta, mitt hjärta smälter, pussgurkor!

  SvaraRadera
 4. Vad fina de är.=) sv. Nej det kändes inte speciellt fräscht med brunt vatten.

  SvaraRadera
 5. Haha, sådär var vår siames i Gbg, han var helt lelös i kroppen när han sov.

  SvaraRadera
 6. Typiskt katter. Min Eddie får toksprutt varje natt. Tur att jag alltid sover med öronproppar så jag hör det bara svagt.

  SvaraRadera
 7. vad söta de är! du kan ju öva på att få in bra sovvanor på katterna nu innan the real deal: bebis. det är ju perfekt :)

  SvaraRadera