onsdag 16 mars 2011

Kattelikattblogg

 

Igår när jag hade lämnat Blixa hos veterinären kom jag hem till en ensam och övergiven Zoom, som satte sig som ett plåster på mig. Jag kom att tänka på i januari förra året när jag kom hem till en förväntansfull Zoom, som ystert spanade efter sin kamrat, och fick säga Nej, Gollum kommer inte hem mer. Det var så sorgligt och Zoom var så ledsen, länge länge. Därför kändes det extra bra att kunna säga till Zoom igår att Blixa kommer snart. Och på eftermiddagen hämtade jag hem en gnällig Blixa, som förstås inte gillade att åka bur. Zoom hoppade av glädje när jag satte ner buren på hallgolvet. Blixa var lite trött på eftermiddagen, men inte särskilt medtagen. I natt har vi alla sovit i en stor hög i vår stora säng, nöjda och belåtna.

8 kommentarer:

 1. så skönt att det gick bra :) ska med mimmi till veterinären i morgon för tandrengöring. gamla tanten har lite mycket tandsten nämligen, huvaligen...

  SvaraRadera
 2. Haha nääää så sant, men räknar med att bli igångsatt o det känns bra, för nu vet jag att detta snart är över...!
  jippie'!

  SvaraRadera
 3. Åhhh va mysigt, så får liten Zoom en kamrat igen hurra hurra :-D

  SvaraRadera
 4. Men de kramas ju verkligen. Cool!

  Mitt råd ang. amningen är att känna hur det funkar för dig. Du kommer få tusentals råd om grepp och ställningar, kör på det som känns BRA FÖR DIG.

  kram

  SvaraRadera
 5. Mys, bra att det gick bra allt.

  Sv, Ja det gör dom verkligen, det som är synd är att man inte bara kan ignorera såna människors beteende jämt.

  SvaraRadera
 6. Skönt för Zoom att Blixa kom tillbaka på eftermiddagen :)

  Jaha, jag fick för mig att det var någonting i katters urin som inte var bra när man var gravid. Syster fick nyligen barn och hennes kille fick byta kattlådan under hela graviditeten.

  SvaraRadera
 7. ja min bebis rörde runt ordentligt i magen när det skulle lyssnas på hjärtat =) Men till slut så gick det =P

  Ja det är skönt att allt såg bra ut =) Idag har sista träffen med föräldragruppen varit,ska uppdatera bloggen lite om det nu =)

  Kram

  SvaraRadera
 8. Åh, nu fick jag en tår i ögat när jag läste om Gollum. Hjärtskärande när de saknar och letar efter den andra.
  Skönt att det blev ett lyckligt slut den här gången! :-)

  Kram

  SvaraRadera