måndag 21 mars 2011

Knytskor och "mensvärk"

Som ni såg i mitt förra inlägg hade jag alltså Converse på mig idag, vilket jag är lite stolt över. Jag var nämligen övertygad om att jag var dömd till att gå i mina gamla stövlar tills magen har försvunnit eftersom det känns så obehagligt när jag står böjd och ska ta på mig skor. Men idag tog jag alltså knytskor på mig och jag varken kräktes eller kissade ner mig. Win!

Idag har det förresten känts som om förlossningen börjar närma sig. När jag målade på eftermiddagen fick jag någon slags mensvärkliknande känningar som varvades med illamående och svettningar. Och när jag nu tog en promenad kom värken tillbaka igen och kom och gick under promenaden. För säkerhets skull tog jag bussen den sista biten hem för att slippa gå i uppförsbackar och trappor och när ajg väl satt på bussen fick Kiddo ett riktigt spel inne i magen. Jaja, Kiddo får snällt hålla sig inne åtminstone i två dygn till så hans/hennes pappa hinner hem till förlossningen.

13 kommentarer:

 1. MEN FY FAN VAD SPÄNNANDE!!!

  SvaraRadera
 2. Hur ser planen ut om han inte hinner hem?

  SvaraRadera
 3. Du är på g, såå spännande!

  SvaraRadera
 4. Jag instämmer: Så spännande! =)

  SvaraRadera
 5. Åh så spännande! Jag hoppas verkligen bebisen väntar två dagar till!

  SvaraRadera
 6. Jag blir alldeles uppspelt när jag läser! Nu kommer Glenda snart! Jag håller tummarna för att fadern hinner hem, men det får vi väl ändå tro. Kram!

  SvaraRadera
 7. Fan är det så nära alltså?

  SvaraRadera
 8. Men åh, nu blev jag alldeles uppspelt. Ungefär så började det för mig, massa mensvärk och en bebis som fick tokspel. Men jag hoppas ändå att det bara är förvärkar så att karln hinner hem, hur gör ni annars? Kram!

  SvaraRadera
 9. Laddar mobilen för den händelse att kiddo dyker upp för tidigt. Att ha kattjour är ett ansvarsfullt uppdrag!

  SvaraRadera
 10. Ååååh va spännande! Hihi, jag håller alla tummar och tår ;)

  Sv: Spännande det låter! Jag söker lite timvik just nu, håller på att bli knäpp av att bara gå hemma och vänta :S Saknar jobbet troligt mycket!

  SvaraRadera
 11. Åh, det händer saker här med.- Härligt!

  Låter som om din latensfas är på gång, kan vara flera veckor kvar men även bara något dygn. yeya!

  och du, jag sätter upp fötterna på en byrå så är det absolut inga problem att knyta skorna ;-)

  kram

  SvaraRadera
 12. sådär känner jag också ! nu bara väntar man på smärta, hur sjukt är inte det ? :D haha

  SvaraRadera
 13. Kiddo förbereder sig helt enkelt! Man blir så jäkla nojjig av förvärkarna! :)

  SvaraRadera