tisdag 1 mars 2011

Lite besatthet


Efter den lite misslyckade lampshoppingen i söndags har jag blivit  lite besatt av lampor. Jag går runt och tänker på stora taklampor, små  plastiga fönsterlampor, kristallkronor, stjärnformade vägglampor, bambilampor, kaninlampor och gammeldags golvlampor ungefär 80% av min vakna tid. Och även om jag inte kan minnas några drömmar från de senaste nätterna så skulle jag tro att hjärnan har fått bearbeta alla dessa lamptankar i sömnen. Jag kan även tillägga att den här besattheten är någonting min käre sambo delar med mig.

Idag var vi på Ikea. Köpte ungefär halva varuhuset och när vi slutligen kom till lampavdelningen var vi totalt utmattade. Efter en stunds dividerande köpte vi en liten röd lampa till köksfönstret och en kristallwannabe till sovrummet. Två lampor avprickade på listan, ungefär tio kvar att beta av. 

4 kommentarer:

 1. En sån lampa har jag med =)

  Kommer aldrig glömma kommentaren jag fick av min far när jag koppla in den första gången =D Oj vilka minnen!

  Kram

  SvaraRadera
 2. Ha ingen lamppanik! Jag har bott i den här lägenheten i 6 år och börjar nu få grepp om lampsituationen. Mina bästa lampor har jag hittat second-hand :-) (Fast då kan man ju få lov att byta ut lite sladdar och så). Och så tänkte jag göra en egen ballerinalampa med massa tyll :-)
  Fin lampa förresten och den i inlägget lite längre ned är fantastisk!!

  SvaraRadera
 3. Lycka till med lampletandet.=)

  Sv. Ja men det är roligt med inredning.

  SvaraRadera
 4. Lampor är viktigt och kul! Jag förstår dig till fullo :)
  kram

  SvaraRadera