torsdag 10 mars 2011

Lite som paltkoma


Idag bjöd jag hem min kompis Maria på lunch, en traditionell torsdagslunch; ärtsoppa och pannkakor till och med. Väluppfostrad som hon är hade Maria med sig något: donuts. Tänk vilket bra team vi är! Det är bara det att vi är lika matglada båda två och efter två rejäla portioner ärtsoppa samt några pannkakor så slank donutsen bara ner. Tre var. Vi försökte att stå emot, spara de sista, men det var omöjligt, jag menar, ni ser ju ovan hur de såg ut - oemotståndliga!

Efter kalasandet mådde vi lite dåligt. När Maria kunde resa sig och knäppa byxorna gick hon till bussen och jag har inte hört något från henne sedan dess, men jag hoppas innerligt att hon inte kräktes. Själv hasade jag bort till soffan och la mig med en spinnande katt mot magen och en sockerchockad bebis inuti. Efter en stund fick jag dock tvinga upp min tunga kropp och det var inte förrän efter att jag hade promenerat in till stan och slängt mig i vattengympabassängen som jag började känna mig som mig själv igen.

Sedan kom jag hem från vattengympan och var väldigt glad över att det fanns pannkakor kvar i kylen.

7 kommentarer:

 1. hahaha Man kanske inte ska äta sååå många =)

  Jepp. Ullared är ett mecka för mammor

  SvaraRadera
 2. De ser ju onekligen himla goda ut :) Jag förstår att det var svårt att stå emot.

  SvaraRadera
 3. säger som homer: mmm, purple... :)

  SvaraRadera
 4. Och jag har varit i våffelkoma hela kvällen. Men oj så gott det var! Donuts är fasiken fin skit det också. Saknar lite att det inte finns nåt bra ställe att köpa fina donuts på här i stan. Eller det kanske bara är bra, när jag tänker efter.

  SvaraRadera
 5. Oh! Jag hade inte sagt nej till donuts som dessa!
  Hur fina som helst!

  SvaraRadera
 6. Hehe..jag hade aldrig klarat 3 st! Jesus!
  Hur får du till bilderna? Vad har du för program?

  SvaraRadera
 7. Åh tack =) Det blev lite skillnad,var fruktansvärt skönt att bli av med lite hår såhär innan bebis tittar ut =)

  Ahh okej,ja då kan det ju va dags för en ny ja =) Min är knappt använd o funka sist iaf,annars är det ju ingen större kostnad =P

  Ha en toppendag! =)

  Kram

  SvaraRadera