fredag 25 mars 2011

Lousy

Tänk att en natts usel sömn kan få en så ur spel. Om jag låg och grät i natt för att jag inte kunde somna? Ja. Om jag gråter nu för att jag är så trött? Ja. Och det stör mig något förbannat att jag blir så påverkad av att inte sova ordentligt, jag hade liksom inte planerat att gå omkring som en labil lipsill idag, men det är nog så det får bli.

Alla det är lika bra att du vänjer dig vid vakna nätter undanbedes vänligt, men bestämt.

14 kommentarer:

 1. sv: Riktigt skönt! Ja det är verkligen inte roligt, så svårt att lyckas vända dagen då - men det gick som tur var! :)

  SvaraRadera
 2. Ingen sån kommentar låg ens på lut ens, vet hur det är att inte få sova, de som aldrig provat vet inte hur det känns eller hur man känner sig - alla blir labila lipsillar efter sömnlösa nätter. Sjukt svårt att ta igen sen också, går inte och får också det härdas ut :-( bläää

  Hoppas du får lite sol i söta ansiktet, så livet känns åtminstone lite lättare senare idag, kanske t.o.m. vid lunchtid att du ler lite igen :-D

  Varmaste kramisarna av alla till dig idag!

  SvaraRadera
 3. Hade en sån dag igår, bröt ihop totalt. Det är hemskt & tupplur på dagen funkar inte (för mig iaf). Hoppas du får sova inatt.

  SvaraRadera
 4. Usch, stackare! Hoppas att du får vila ut snart, det är fruktansvärt att inte kunna sova ordentligt...

  SvaraRadera
 5. Alla kan ha en dålig dag och det sägs att sömn är den vanligaste orsaken till att man kan känna sig ur spel en dag. Du får väl göra sånt du känner för idag. Titta på en bra film, drick te och ät lite choklad.

  SvaraRadera
 6. Söta, jag tycker att sömnen blev bättre efter hon kom, har inte haft en enda vaknatt. Kanske haft tur? Så jag säger att det blir bättre! B-) puss!

  SvaraRadera
 7. I know the feeling! 4 dagar, flå´t dygn utan sömn gjorde mig helt labil, trodde ett tag jag var galen! Men i natt fick jag iaf 4 timmars sömn, så iaf ngt!

  Man kanske bara ska vänja sig =/
  +1 idag och väntan är outhärdlig!

  Styrkekramar från en som vet hur det är...

  SvaraRadera
 8. Åh, stackars fina du! Hoppas att du har möjlighet att göra ingenting idag förutom att bara vila och äta choklad (eller något annat du tycker om).
  Kramar

  SvaraRadera
 9. Kära du, styrke-kram!! Bara lill*n kommer ut så kommer det att komma en helt ny energi till både dig och Niklas. Oavsett om du fått sova nu eller inte. Tillåt dig gråta, vara lipig och känslig. För det får du. Herregud du är höggravid! Och unna dig något speciellt. Din favoritchoklad, en glass, en kaffe i slottsskogen. Ja vad som helst som DU tycker om. För det är DU värd. KRAM till dig.

  SvaraRadera
 10. usch då, stackare... Verkligen hemskt när man inte får sova ordentligt. Brukar kunna få mig med att börja gråta och jag gissar att gravidhormonerna inte gör det enklare...

  SvaraRadera
 11. 11 kilo är precis lagom. Jag gick upp 22 med Wilda. Det ska jag INTE göra denna gång hahahhaa

  SvaraRadera
 12. Stackare! Jag kommer också helt ur fas när jag inte får någon sömn. Och det där jäkla tjatet om att det är lika bra att vänja sig - hatar´t! Ni kanske får världens tröttmössa till unge som inte gör annat än att sova.
  Hoppas du får sova ut ordentligt inatt så du får en fin helg!

  SvaraRadera
 13. Jag är lika dan om jag får dålig sömn och tyvärr har jag haft det en månad nu och ingen sömnmedicin hjälper. Men en vacker dag blir det förhoppningsvis bättre.
  Hoppas du sussar sött i natt!!!

  Sv, Ja det där med p-piller kan fasen vara en jäkla börda och som vi inte har nog med mensen.
  Men kan lova att min man får höra mitt mans hat som kommer så där en gång i månaden;)

  SvaraRadera