söndag 20 mars 2011

Målarkludd


Byrån går väl förhållandevis fort att måla, men spjälsängen tar allt längre tid att måla om än vad jag hade räknat med. Å andra sidan hade jag inte räknat med att det skulle vara så här kul och rogivande att måla, så det är helt ok att det drar ut på tiden lite. Och under tiden som jag målar funderar jag på vad mer som kan målas om, köksmöblerna kanske? Eller köksluckorna? Röda?

7 kommentarer:

 1. Vet hur det är, pengarna försvinner snabbt under den där tiden. Finns så mycket man vill köpa. Btw, vi har en baby björn active sele ifall det skulle vara av intresse, typ himmelsblå. Att köpa ny kostar ju multum, om ni nu har tänkt er sele så är det ju ett bra alternativ.

  Den stora lådan kostade 179 och den lilla 85 kr.

  SvaraRadera
 2. Allt med runda pinnar tar massor med tid att måla. Jag tänkte måla om vårt skoställ så där i all hast. Det blev i all evighet istället..haha Vad fina färger du målar i. Älska färg!

  Ja, för tusan. Köp dej en kaninlampa!
  Du som ändå är på lampjakt och allt :-)
  Och på miss Juniversum hade de en bambi-lampa med :D
  Kram

  SvaraRadera
 3. vad bra att ditt te smakar gott, mitt smakar apa :) men med lite honung i är det helt okej ;) haha !

  fint du målar, det är faktiskt himla mysigt att ha något att pyssla med :)

  SvaraRadera
 4. Du ser, det är som en drog att måla ;) Som du skrev, man börjar genast leta efter mer grejer att måla!!! Om man inte har något hemma så får man knalla iväg på loppis eller något =)

  Ser ut som att det kommer bli en väldigt fin spjälsäng!! Nu börjar man bli nyfiken på vad det kommer bäddas med där i!!! (jaaa, jag är lite nyfiken, men sånt här är så kul tycker jag)

  SvaraRadera
 5. Åh vilka härliga färger, nu vill jag också måla något!

  SvaraRadera
 6. Åh vilka härliga färger, nu vill jag också måla något!

  SvaraRadera
 7. Fint det blir =) Det kan faktiskt va riktigt rogivande att måla =)

  Själv kör jag latmansvarianten,pappa får sprutlackera spjälsängen på sitt jobb =P

  Kram

  SvaraRadera