onsdag 9 mars 2011

Marskanin


En rask promenad in till stan, klippning, inköp av en bedårande ring, lunch med kontorsflickorna, en bra stunds vila med katterna och nu sitter jag här slö och dan i morgonrock med en skål glass. Vad mer kan man begära en snöblaskig onsdag i mars?

12 kommentarer:

 1. Man får inte köpa såna fina saker utan att uppge var man köpt dom, åååhh jag vill också ha en!!!

  SvaraRadera
 2. Söt kanin! Den gillar vi!
  Här har det precis börjat kanonsnöa hejdlöst! Helt otroligt...det är ju Mars, för bövulen!

  SvaraRadera
 3. Ringen är helt fantastisk!

  SvaraRadera
 4. Vad glad jag blir att du uppskattade min förlossningsberättelse!

  Hur börjar du själv känna dig, nervös? Vet ju att du inte gillar sprutor, sjukhus... Har du pratat med din barnmorska om det? Skriv det även i ditt förlossningsbrev, de på förlossningen är ju där för din och bebis skull, och gör det bästa de kan för er.

  SvaraRadera
 5. Den där ringen är makalöst fin! Jag har varit sugen på den bra länge men kan verkligen inte komma på när jag skulle använda den. Ibland är det så himla oglammigt med mitt jobb där det inte lämpar sig för smycken. Och hur mycket jag än vill så brukar jag glömma bort att sätta på mig några när jag väl ska göra mig fin. Helt hopplöst.

  SvaraRadera
 6. har sett den där någonstans men vart? Sjukt fin är den i alla fall, bra köp!

  SvaraRadera
 7. Japp apoteksgruppen har babyboxar :) Man reggar sig på nån sida på nätet o så får man hämta ut :)

  Hehe jag har inte storshoppat på apoteket :) Bara köpt alvedon-suppar där! :)

  Ska nog köpa mer bindor,men nu hade jag en kupong så jag fick ett gratis paket som höll på att gå ut :)

  Kram

  SvaraRadera
 8. Sv: Åh, tack så mycket fina du :)


  Oooh, so shiny! Jag vill också ha en sån ring!

  SvaraRadera
 9. Gud så söt ring.=) Var kommer den ifrån?

  SvaraRadera
 10. Åh, du har hittat en egen fin kaninring!

  Jag som just skulle säga att jag pratat med min syster och hon skulle kolla upp om det fanns några kvar där hon köpt dem!

  Ha en fin dag!

  /Stephanie

  SvaraRadera