torsdag 31 mars 2011

Med en liten tulipan...


I måndags fick jag för första gången i mitt liv blommor budade till mig. Eller vi, Niklas och jag, var det i ärlighetens namn som fick bröllopstulpaner. 
När det väl händer, har jag då en lämplig vas att ställa buketten i? Nej, det finns inte en enda vas i det här hushållet, däremot en glasburk från IKEA. 
När det väl händer, kan vi ha blommorna framme till allmän beskådan? Nej, Blixa har tydligen a thing för tulpaner, så buketten står nu i det hemliga rummet (barnkammaren), som råkar vara stängt för små katter eftersom Blixa även tycks ha a thing för allt som är för bebisar.

8 kommentarer:

 1. Åh vad kul med blom-bud :)

  SvaraRadera
 2. Känner igen det där, jag brukar ställa mina "goda" blommor högst upp på våran hylla... Tråkigt för jag gillar att ha det hemma och brukar köpa en bukett lite då & då till mig själv!!

  Grrrr ;)

  SvaraRadera
 3. Kul med överraskningar. Hur känns livet som nygift?
  Visst känns det lite annorlunda :)

  SvaraRadera
 4. Finfin bukett det där=)

  SvaraRadera
 5. Nu äger jag förvisso så många vaser att man skulle kunna tro att blombuden bara haglar över mig (det gör dom inte, tror aldrig jag fått något) men jag känner verkligen igen det där med katter. Det är nästan så jag slutat köpa blommor till mig själv eftersom jag ändå måste gömma dom högst upp längst bak på någon hylla för att dom inte ska vara uppätna på två röda..

  Men sen, rätt vad det är, så kommer den där natten (eller dagen) då det faktiskt är något som känns annorlunda. Hoppas det är snart!

  SvaraRadera
 6. Så roligt att få så fina blommor, önskar min kunde överraska så ibland :)

  SvaraRadera
 7. Så gulligt! :) Synd att ni måste gömma dem bara, finns det förresten inte sådana där blommor som är till för att se till att att djur och speciellt katter inte ska va på dem? Har för mig att jag läst ngt om det..

  SvaraRadera
 8. Fin bukett =)
  Själv har jag en massa vaser men aldrig några blommor att stoppa i dem, hehe!

  Sv. Tack så mycket, det känns spännande.

  SvaraRadera