lördag 19 mars 2011

Mina Vännerish

Hos snygga Killmamman hittade jag den här listan i skönaste Mina Vänner- stil:

Namn Sofia. Ni trodde väl inte att jag HETER Fifi?

Födelsedag: 5 juli

Ögonfärg: Grönblå

Hårfärg: Blond, typ gyllenblond/rödblond
Syskon: Två småsystrar, en lillebror

Mina intressen: Just nu är det främst bebisen och att boa, annars träna, lyssna på musik, katterna, sträckse TV-serier, söta saker mm

Djur jag tycker om: Katter, hästar, Bambis

Godaste mat jag vet: Pizza, sushi, det mesta med pasta

Favorit godis: Choklad och saltlakrits. Om chips inte räknas som godis?

Bästa bok jag lästTusen små bitar av James Frey (möjligen att jag är lite yrkesskadad) och The Dirt av Mötley Crüe och Neil Strauss (ja, jag är svag för galna rock n roll-skildringar)

Bästa musikgrupp/artist: Mötley Crüe, Guns n Roses, Babyshambles, Joy Division, Hole

Bästa låtDay of the Lords med Joy Division är alltid bäst

Bästa filmA clockwork orange, Natural born killers, Fight Club

Favoritpogram på tv: Favoritserier: The Wire, True Blood

Jag gillar bäst: när jag är så där glad så det bubblar i hela mig

Jag avskyr mest: Missunsamma och dryga människor, orättvisor

Kille/tjej jag vill ha chans på: Niklas. Men det har jag ju redan.

14 kommentarer:

 1. Åh vilken kul lista! Ska jag minsann göra jag också när jag har tid. När jag var yngre älskade jag de där mina-vänner-böckerna, och när jag har kollat i dem i efterhand så har jag själv skrivit i typ halva boken. Haha.
  Och förresten, Tusen små bitar och Min vän Leonard är mina favvisar också. Får vi en pojk så ska den tom heta Leonard i andranamn, det bestämde vi genast efter att Martin lyriskt lagt ifrån sig boken för några år sen. :)

  SvaraRadera
 2. Åh jag älskar listor. Jag kanske ska försöka komma ihåg att göra den jag med.

  SvaraRadera
 3. grymt. men pingvinerna då?? :)

  SvaraRadera
 4. Åh, så det är Sofia du heter! Funderade lite på det här om dagen. Jag heter också Sofia fast i andra namn :-)
  Hm..matt orange-rött läppstift? Undrans var det kan finnas. Mitt är ju mera mellanblankt. På make up store kanske? Fast där har du säkert redan kollat :-)

  (Jag tror jag snor den här listan förresten!) :-)
  Kram

  SvaraRadera
 5. Skönt att det är okej att känna så och att man inte är ensam.. vissa dagar är bra och andra sämre ;)
  Men visst ska det bli skönt att få tillbaka kroppen!!

  För övrigt så tänker jag mycket på målbilden.. lite som dig hur det kommer bli sen.. jag ser framför mig en sovande liten bebbe i vagnen och doften från grillat där jag sitter i en utemöbel på altanen med solen högt på himlen i vårat hus någon gång i sommar!! ;) Thats whats keep me going.. Jag hoppas ni får en fantastisk helg!! Kraam

  SvaraRadera
 6. trodde inte att du diggade hästar! :)
  Du får googla..hon är snygg! Näee..kanske inte men lite mer färg nu än det var då vill jag tro..annars så är det ju retromode på Lindex en del..men man slipper iaf Hello Kitty! :) Kram!

  SvaraRadera
 7. Ja verkligen, hoppas man kan få den att blomma om, ser att det kommer nya blom skott iaf;)En bra början!Jisses vilket underbart väder, här är vi hyperaktiva idag!

  SvaraRadera
 8. Chips är inte godis, det är knark. Smakar du en måste du äta hela påsen. Jag tömmer en chipspåse på nolltid.

  SvaraRadera
 9. hihi jag tänkte på dig det första jag gjorde när jag såg dem. Om du är intresserad av dem så kan jag ju köpa och skicka om du för över pengar :P Ifall ifall lixom...

  Tack så mycket, jag är nöjd.

  SvaraRadera
 10. Jag kom ihåg de där vännerböckerna, jag hade flera stycken, hehe!

  SvaraRadera
 11. Åh den där listan kanske jag snor. Den gillade jag. Jag har det bra just nu. Jag njuter av kärleken. Av jobbet. På måndag börjar jag min nya tjänst i receptionen/bokningen. En kombinerad tjänst, vilket innebär mer kontorstider och inte liak tungt arbete. Det känns som att jag går mot rätt riktning. Och vädret. Våren är på gång för fullt!
  Hoppas att du har en bra helg!
  Kramar

  SvaraRadera
 12. Kul att lära "känna" dig lite mer! Jag gillar också Mötley Crue:)

  Ja det var skönt! Hehe, i den blommiga världen blir allt lite roligare ;)

  SvaraRadera
 13. hej!
  Hoppas att allt är bra!
  Du är så snygg i håret!

  SvaraRadera
 14. Japp Sofia visste jag att du hette, men att du har tre syskon visste jag inte. Lite roligt för vi är också tre systrar och en stackars bror ;). Minns annars att jag älskade de här vänner böckerna. Tror jag snor listan jag med!:)

  SvaraRadera