tisdag 29 mars 2011

NymålatJag kom på att jag inte har visat spjälsängen och byrån som jag målade om. Så här blev de i alla fall och nu har jag så smått börjat göra i ordning i barnkammaren. 

Nu på förmiddagen ska jag iväg till barnmorskan och jag hoppas innerligt att det blir det sista besöket där!

18 kommentarer:

 1. Med lite färg blir saker som nya.
  Blir jättebra!

  Hoppas allt går bra hos barnmorskan.

  SvaraRadera
 2. Åh! Shiet vilka häftiga färger att ha i barnkammaren. Kunde inte jag fått vara er bäbis? Hihi.

  //En Hanna som hade vitt och diskret överallt.

  SvaraRadera
 3. Hej och Grattis! Gillar idén att ni gifte er i smyg, vill nästan göra det med men måste ha en karl först ;)

  Jag är tillbaka i bloggvärlden igen, mycket har hänt men inte lika mycket som hos dig. =)

  Ett tips på bh är att köpa en dyr från en riktig bh-affär. Det gör jag, kan inte köpa på hm. Dom är dyra, men sjukt bra!

  Kram på dig!

  SvaraRadera
 4. Vad fint det blev!Jättefina färger, den där lady färgen var ju jättefin!

  A hoppas verkligen att det blir ditt sista besök hos barnmorskan & att bebisen tittar ut i tid!
  Kramis

  SvaraRadera
 5. snyggt, gillar kombinationen lila/blått.

  Här är det BM i eftermiddag och jag ska be henne rota runt ordentligt, hoppas att de ska sätta igång skiten :-)

  kram

  SvaraRadera
 6. Gud så fint det blev.=)

  Sv. Oj förlåt, misstänker att jag råkat skriva 2006? Skulle stå 2008 så vi har varit gifta i tre år i sommar.

  SvaraRadera
 7. Jag håller med dig :) kom ut nu!!! Det är galet vilken längtan alltså, man försöker ju att inte tänka på det så mycket men hur lätt är det?? ;p fint du har målat också, det kommer pyret att gilla tror jag :)

  SvaraRadera
 8. Japp, här hade gunghästen passat in perfekt! =) Och den var så himla fin att jag nästan hade köpt den till mig själv. Den hade fått stå i ett hörn och förgyllt mina dagar. Typ. Killen å andra sidan tyckte att det var det konstigaste på länge. Han uttryckte det också väldigt diplomatiskt: "Det är så sött när du hittar något du gillar men vad ska du med den till?"

  SvaraRadera
 9. Japp, här hade gunghästen passat in perfekt! =) Och den var så himla fin att jag nästan hade köpt den till mig själv. Den hade fått stå i ett hörn och förgyllt mina dagar. Typ. Killen å andra sidan tyckte att det var det konstigaste på länge. Han uttryckte det också väldigt diplomatiskt: "Det är så sött när du hittar något du gillar men vad ska du med den till?"

  SvaraRadera
 10. Det blev ju hur fint som helst!

  SvaraRadera
 11. Och jag som tyckte att det inte var lila nog. Sikken tur här dyker ju all färg upp. Härliga tider!

  SvaraRadera
 12. Se vad man kan förvandla grejer med en pensel och färg, jättetufft blev det!!!

  På mitt sista inbokade barnmorskebesök hade jag fött barn natten innan.. Vilket datum är plutt beräknad till nu igen? (vet att jag frågat förrut men..)

  SvaraRadera
 13. Åh wow! Jättefin ju! Jag drar mig lite för att köpa en spjälsäng med en färg jag inte vill ha, verkar vara mycket jobb att slipa och måla alla spjälor... eller?

  SvaraRadera
 14. Vad fint det blev, härligt med färg!

  SvaraRadera