torsdag 24 mars 2011

Om den här dagen

Vad jag har gjort idag?

Jag har gått en skön promenad i solen.
Jag har letat amnings-BH på stan och förbannat alla BH-tillverkare som tror att små bröst behöver mycket stöd och att stora inte behöver så mycket stöd, samt att dessa tillverkare tycks tro att ammare bara gillar tantiga BH-ar.

Av ovanstående blev jag helt slut och var tvungen att ligga på sängen och ta igen mig. Efter lite återhämtning åkte jag och Niklas ut till Östra Sjukhuset på information om förlossningen. De två barnmorskorna som höll i infon var både roliga, varma, proffsiga och påminde ibland om Mia och Klara till sättet, så nu hoppas jag att all personal på förlossningen kommer att vara lika trevlig. Också önskar jag mig en snabb förlossning. Det var bara det. God natt!

12 kommentarer:

 1. Måste bara skriva att all den personalen jag träffade på förlossningen var verkligen varma och proffsiga och man kände sig otroligt trygg med dom!

  Har en känsla av att de flesta som jobbar så där är sånna, jag hoppas det iallafall :) Sen finns det ju säkert undantag även där som på alla ställen, men man har ju all rätt att byta barnmorska då!!

  Nu lät jag klok som en bok va?

  Det drar ihop sig nu!!!
  Så himla spännande =)

  SvaraRadera
 2. Tantig BH är nättre än ingen BH... om det är någon tröst ;)

  SvaraRadera
 3. OM jag får rekommendera dig en amningsbh så kan jag säga att jag älskade min från triumf. Ska nog blogga om den. :)

  Jag hoppas och håller tummarna för dig Fifi. Vilken dag har du bf?

  SvaraRadera
 4. Jag rekommenderar också den från Triumph. Helt enkel men iaf. inte extremt tantig. Jag gick ju på niten att köpa en amningsbh tidigt utan en tanke på att de blir ännu större sen (hjälp).

  SvaraRadera
 5. Då säger vi så, en snabb bh och en raffig förlossning ;-)

  Tack och ja, mer ego åt folket, iaf preggo ego :-)

  kram

  SvaraRadera
 6. Tänk så roligt om du kunde få dem som barnmorskor ;-)

  SvaraRadera
 7. Nej jag har inte heller hittat någon snygg amnings-BH. Tror inte att det existerar.

  Skönt att de var trevliga. Hoppas jag våra också blir, och framför allt som du skriver, att det ska gå fort :P

  SvaraRadera
 8. Jag fick en av min syster som aldrig använde sin..från Lindex i vanligt tyg. Lite tjockare kanske. Super!

  SvaraRadera
 9. Twilfit har snygga och sköna amnings-BH' s!

  SvaraRadera
 10. Amningsbh från Freya är ett tips. Annars tog jag en billig crappy amningsbh, slaktade den och satte spännena på en vanlig snygg bygelbh storlek stor. På så sätt fick jag en bh som gav bra stöd, höll brösten isär istället för att baka ihop dem till en limpa, var snygg och som passade i omkrets. För det är problemet för mig, för mycket byst och för smalt omfång.

  Grattis till giftermålet!

  SvaraRadera
 11. Svar på din fråga hos mig :) I underklädesbutiker (inte twilfit) eller på nätet. Googla freya amning bh eller freya bh göteborg (för visst är det där du bor?) så hittar du nog något. Såg ett par fina på en sida som heter sally och sara, men det beror ju på vilken storlek du ska ha och smak såklart! Men ett tips som du kanske har fått är nästan att vänta med inköp tills du vet hur stora de ska bli eller så tar du i lite extra ;)

  SvaraRadera
 12. Jag köpte mina på Change. De är inte vadderade, men de har bygel. Jag tycker de är fina också, lite spetsliknande typ och väldigt praktiska. Dagens tips!

  SvaraRadera