tisdag 15 mars 2011

Paket


Igår landade ett paket på min dörrmatta. Det var mamma som hade varit i farten och skickat mig en liten röd kattväska, en myntbörs med katt på (perfekt till mina toafemmor) och en girlang med trollsländor. Det är så kul att få paket helt otippat och helt utan någon egentlig anledning!

11 kommentarer:

 1. Åh härligt =) Såg allt bra ut? =)

  Blir att uppdatera med ett inlägg me dagens siffror sen =) Blir spännande att se vad vi ska göra hos BM idag.. Är ju som sagt sista inbokade besöket hos "min" bm idag =/ Nästa gång får jag gå till en annan....

  Kram

  SvaraRadera
 2. vilken fin överraskning. jättefina saker! jag har en precis likadan trollsländegrej som jag också fått av min mamma :)

  SvaraRadera
 3. Heej! :)

  Jag lottar ut en valfri barbapapa kramgo till två lyckliga vinnare. Tävla här http://thisisshit.webblogg.se/2011/march/drar-igang-min-andra-tavling.html

  Kraaam o lycka till! :)

  SvaraRadera
 4. Haha..förlåt. Nästa gång väljer jag bara korthåriga människor ;) Nä, vet du vad? Vi är skitheta i våra korta hår. Tuffa och coola liksom :-)
  Åh, vilken häftig väska! Paket som inte är beställda är ju det roligaste som finns! (Ja, ofta är ju de beställda rätt kul med).

  SvaraRadera
 5. Vilka söta saker, gillar väskan massa.

  sv, Ja jag tycker det är mega skoj med onödig information

  SvaraRadera
 6. Åh, girlangen såg riktigt söt ut!

  SvaraRadera
 7. Vad fina saker och vad gulligt av din mamma!
  Alltid kul att få paket men när de är oväntade är de lite bättre.. ;)

  Vad snällt av dig! Den var så söt så den vill vi ha. Ja, fast man upptäcker snabbt att oavsett om man inte har det så försvinner de alltid ngnstans..funderar ibland på om jag skulle bli gladare av extra pengar i fickan..jag vill ju tro det för man skulle ju kunna bli av med så mycket men hittar väl antagligen nya sätt att bränna dem på..
  Och ja, det var tur för vi hade fått årets tv men vi skulle haft förra årets modell (förra året har tydligen en jäkla massa funktioner) så vi har betalat för mycket men vi får se hur det blir nu framöver..han kunde inte finna ngn nu på butiken..låter lite konstigt tycker jag eftersom han kunde sälja den! Nåväl..bra bild är det iaf! :)
  Jag börjar att ogilla mitt hår..känns som att det blir kortare för var dag och det är så jäkla svårt att styla!
  Suck..hade det inte vart för att jag faktiskt betalade för det så hade jag rakat av mig allt och startat på ny kula.
  Jag fann en omlottbody på babyproffsen från Esprit..har inte sett ngr annars i butiker direkt men Lindex har iofs! Annars så är ett tips att hellre köpa de utan knappar uppe i halsen, de är så trånga.
  Det börjar att gå bättre att ta på henne bodies här, vi sjunger lite och skrattar lite fult samtidigt..hon verkar gilla det iaf..och sen får hon massor av pussar under tiden. ;)

  SvaraRadera