fredag 4 mars 2011

Q som i qvällsqul

iPhone + Photofilters

Oops, jag har visst glömt bort den där ABC-utmaningen den här veckan. Men hey, jag är tillbaka nu och jag fuskar så det ryker om det! I vilket fall; så här kul (eller qul då) har vi haft det ikväll (iqväll); OZ och tacos. Vår gamla tjockis-TV fick inte följa med i flytten och tills vi skaffar en sådan där smal en så får datorn tjänstgöra som TV-serievisare och det går ju så bra det med. Jag kan inte påstå att jag saknar att ha TV än så länge. Men vi har köpt en ny fin TV-bänk, så TV kommer det att bli.

5 kommentarer:

 1. Åh så mysigt; ser ut som en fredagskväll helt i min smak!

  SvaraRadera
 2. Men åh! Jag som trodde du var extremt pk och slutade sista februari! Var lite osäker på m jag vågade fortsätta ;-) är ni inte klara m OZ snart?

  SvaraRadera
 3. Jodå det blev allt pizza =) Följt av handling av det sista inför dagens stundande kalas =) Och sist men inte minst påbörjad städning och Let´s Dance =)

  Så det blev en lugn skön kväll.. Nu ligger jag vaken 05.36 och mår illa =/ drygt! =/

  Hade du en bra fredag?

  Kram

  SvaraRadera
 4. Jag kollar nästan aldrig på tv, det kan gå veckor då jag får mina nyheter serverade i radio och På spåret via svt play, men när Hrönn var nyfödd älskade jag att "slösa bort" dagarna sittande i soffan tittandes på McLeods döttrar, Ellen, Sjunde himlen... osv. med henne sovande på mitt bröst.

  SvaraRadera