tisdag 8 mars 2011

S som i semla

iPhone + Instagram

Jag gick minsann och köpte mig en semla* idag. Alla som är förvånade, upp med en hand! Semlan åt jag framför gårdagens avsnitt av En unge i minuten, fast när jag började ana vart det bar hän; mot storbölande, stängde jag av och sparade resten till ikväll. Så ikväll blir det bebislipande, inte en chans att tårarna kommer att strejka när bebisarna kommer ut.

*Semlan var ok, men inte mer. För mycket grädde, för lite mandelmassa och för platt bulle. Dock var det väldigt fin smak på mandelmassan.

9 kommentarer:

 1. Jag åt också en semla, fast idag. Jobbet bjöd så då tackar man ju inte nej.
  En kompis till mig var med i en unge i minuten, han och flickvännen fick göra katastrofsnitt i slutet. Usch vad det känns i kroppen bara av att se det på tv.

  SvaraRadera
 2. Jag lipade friskt till En unge i minuten igår, plus att jag drabbades av nästan outhärdlig längtan efter när bebis ska födas. Jag hann inte med någon semla idag, ska äta två i helgen istället ;)

  SvaraRadera
 3. Jag har inte ätit en enda i år! Så himla himla sugen.

  SvaraRadera
 4. Jag missade programmet igår men jag såg lite snuttar när Björn körde sitt sedvanliga knappande på kontrollen ( vad är det med män och zappning?! ) men jag fick inte titta för honom..tror att det mer var han själv som är blödig!
  Men en semla..nja..vi körde en variant som vi gjorde själva hemma jag och barnen för ett tag sedan. Är ingen semmeltyp. Även om jag gillor Ture Sventon och temlor.
  Vad gillar du kvällens medeltidstema i halv åtta hos mig?

  SvaraRadera
 5. åh, jag grät också förbaskat mycket igår till "en unge i minuten". de sände ju från "min" förlossningsavdelning, så jag kände igen en del personal också. men usch, jag riktigt kände paniken hos det stackars paret som fick katastrofsnittas...

  SvaraRadera
 6. sv: Jag hade fasat över detta hur länge som helst nu..men det gick lättare än väntat som tur var. Men gudars så ledsen hon blev..vilka sprutor! I hennes små ben liksom..men men..om 2 månader är det dags igen.. :/ Ja, de kan vänta! Jag ser dem där under tandköttet men än så länge är de bara där under som tur är! :) Åh fy, jag ska inte se det med andra ord! Sitter ju och lipar till allt, räcker med ngr stråkar eller plinkande på piano ledsamt till bilder och så lipar jag. Ja, det var lite speciellt! Såg inte vad hans poäng blev men det såg ju iofs inte göörgott ut men det kanske smakade annorlunda mot vad det såg ut! :)

  Jo, den kom med..haha..det var bara jag som trodde att jag förstod mig på blogger och inställningar. Kram!

  SvaraRadera
 7. Du skulle varit här så hade du fått smaka på mina egenhändigt bakade. Jag tycker inte du ska titta på det programmet, lyssna på mig jag är äldst! ;-)

  SvaraRadera
 8. Gott med semla, tänkte göra egna semlor imorgon. Hann inte riktigt idag.

  SvaraRadera
 9. Japp snart är min egna lilla skrutt här :D Längtar massor :)

  Åh tråkigt att han är på väg till Norge igen,men gött att ni haft det mysigt ihop innan :D

  Vad händer idag?

  Kram

  SvaraRadera