onsdag 16 mars 2011

Same but different

I våra nya hoods fanns det en liten brittisk pub. Jag har tidigare gått förbi den och tänkt att det ser ut som ett mysigt ställe där det skulle vara nice att ta en öl eller två någon gång (när jag inte är preggo då). Och när vi skulle flytta in här tänkte jag att de säkert har yummy fish n chips där som skulle kunna ätas på deras quizkvällar. Dessutom skulle det vara coolt att ha ett eget litet hak. Inte för att jag vet när jag skulle hänga där, men ändå.

Men nej då. Ett par dagar efter att vi hade flyttat in och gick förbi stället såg vi att de hade stängt och skulle byta ägare. Det stod även något om "Same but different", vilket jag tyckte lät helt ok. Men så igår gick jag förbi igen och såg att "Same but different" i det här fallet inte betydde brittisk pub på ett lite annat sätt, utan thaimat! Ok, jag gillar thaimat väldigt mycket, men får jag välja mellan att ha en "egen" brittisk pub och ett thaiställe vid husknuten, då blir inte valet särskilt svårt, anglofil som jag är.

13 kommentarer:

 1. Hmm..jag förstod inte kontentan med same but different..det är ju inte alls same ens om det är olika ägare och thai?! wtf? Finns det inte tillräckligt av dem överallt? ( öl får man aldrig tillräckligt av )

  SvaraRadera
 2. fan va störigt att dom bytat! men det är ju så typsikt. blir alltid så när man tänker att något e bra haha.

  om det ändå vore så att jag druckit 3 liter vin s hade de 13 tim kanske varit lite mer underhållande ;D

  SvaraRadera
 3. Vad trist.=( Hos oss bytte de ut videobutiken mot en kinarestaurang med texten "Vi bygger om, öppnar igen den..".

  SvaraRadera
 4. hmm men i lördags var det inte så mycket skinflashingexposing som det är i bikini, haha =)

  SvaraRadera
 5. Jag förstår vad du menar. Man drömmer ju om att ha ett eget hak att gå till och hänga.

  SvaraRadera
 6. ja jag tror inte folk kommer spana in mig..mer obekväm i mig själv..samt att jag har en svärfar som säkert kommer ha kameran i högsta hugg känns det som.

  men ja du vett..ryggvalkar..har för mig att du skrev nåt om det nu under graviditeten också..?
  kram!

  SvaraRadera
 7. ahh nä hellre en liten pub. :)

  SvaraRadera
 8. trist! jag skulle helst haft ett sushiställe runt knuten :)

  sv: ja, trollsländor var min första fetisch, innan ugglor :)

  SvaraRadera
 9. vad trist. Jag vill också ha ett litet mysigt stammishak där man kan hänga. Tänker på alla mysiga pubar som finns i England.

  SvaraRadera
 10. Fan va trist. Förstår att du är besviken =(

  SvaraRadera
 11. nej vad tråkigt! jag är också lite anglofil, jag hade mer än gärna haft en "egen" liten engelsk pub på hörnet. som du säger: thai är gott, men det är ju ingenting jämfört med en inrökt pub där det serveras fish&chips och guinness... så himla fint det hade varit. (när man nu skulle ha tid att gå dit?)

  SvaraRadera
 12. Håller määäää, självklart hellre en engelsk pub än ett thaiställe, alla dagar i veckan.

  Ni får öppna egen pub sen ;-D vi öppnar bar vi o den ska heta Träskbaren eftersom vi tittar ut mot något de i alla tider har kallat ett träsk men som är en sjö egentligen ... blir kul att se om det blir nåt spring på vår bar sen framöver ;-D

  SvaraRadera