lördag 12 mars 2011

Sistah


Igår och idag hänger jag med min syster som är på besök från storstan. Igår tog vi en köldchockspromenad, hängde lite med vår kompis Chris och såg finalen av På Spåret. Nu sitter syrran i handduksturban och sjunger Smelly cat, ni vet Pheobe i Vänners hit? Jag vet inte hur det kom sig att syster började sjunga den så fort hon kom hit igår…

För övrigt tror jag att min syster blev lite besviken över att få se den stora finalen med chips som enda tilltugg igår, hon tycker nämligen att ett glas Sherry och en kondisbit hör till det programmet. Ja, det är hon som är lillasyster och jag som är storasyster även om det ibland är svårt att tro.

3 kommentarer:

  1. vad fin du är, gillar prickiga väskan enormt!

    SvaraRadera
  2. Det låter så himla mysigt! Hoppas ni får en fin lördag!

    SvaraRadera
  3. Oh, jag älskar din stil! Strumpbyxorna och den prickiga väskan är helt underbara!

    SvaraRadera