tisdag 15 mars 2011

Snart

Idag hos barnmorskan skrev vi en liten sammanställning av graviditeten, samt hur jag vill ha det under förlossningen och det blev så verkligt att det är nära nu. Snart kommer jag inte att vara gravid, utan jag kommer att vara mamma till ett alldeles eget barn.

*Tårögd*

22 kommentarer:

 1. Visst är det härligt att vi snart har våra skruttar här? =D

  Kram

  SvaraRadera
 2. Overkligt med att faktiskt föda barn...Känns som nyss du outade graviditeten ju =)

  Well, ang frisörandet så var min pappa frisör en gång i tiden, mestadels till tunnhåriga, äldre män och beträffande min moster är hon daaaaamfrisörska och supermoderat så jag orkar inte med henne några längre stunder =) Mitt "frisyr" sträcker sig så långt att min pappa får toppa håret när det blir för slitet.

  SvaraRadera
 3. Iiiih, vad spännande!!!

  Som "bloggföljare" väntar jag med kan jag lova =)

  SvaraRadera
 4. Gud så härligt när du får din lille i famnen!

  SvaraRadera
 5. alltså jag är så sjukt spänd inför det här. det låter ju halvt sinnesrubbat att bli så intresserad av någon man egentligen inte ens känner, så att man går runt och tänker på om det kan tänkas bli en glenn eller glenda, hur förlossningen ska gå, ja allting. (jag är inte så läskig som jag låter, jag lovar) :D

  SvaraRadera
 6. Visst är det svårt att förstå? Trots att jag redan har en liten hemma så har jag svårt att visualisera att det kommer komma ut ett barn..

  kram

  SvaraRadera
 7. Det är så spännande! Jag kommer på mig själv med att vara smånervös över när du ska föda haha. Bloggföljare som man är :)

  SvaraRadera
 8. måste vara en helt overklig känsla det där babe!

  kommer ju inte sitta med datorn klistrad bredvid mig men kan vara skönt att få scanna av mailen läget och få göra en lite blogguppdatering varje kväll i alla fall =)

  SvaraRadera
 9. tss trodde du ju..erkänn att du såg en manisk pyttis framför dig i pyjamas sittandes på hotellrummet lite vaggandes framför datorn och upprepar " måste blogga måste surfa måste blogga måste surfa!"

  ;)

  SvaraRadera
 10. Så himla fint och spännande!!!

  SvaraRadera
 11. Ja, tänka sig hihihi Du ska snart bli mamma =)

  SvaraRadera
 12. Ja, det är en känsla-upplevelse-resa som är obeskrivbar!

  SvaraRadera
 13. Helt fantastiskt är det, så spännande det är för dig nu! :D

  SvaraRadera
 14. Hittade dig via Charlotta och tänkte lämna ett litet avtryck. Jag kan fortfarande inte koppla ihop graviditet, förlossning och bebis. Det är liksom tre fristående delar. Konstigt men sant.

  SvaraRadera
 15. Herregud, detta är riktigt spännande!

  SvaraRadera
 16. sv:Kan inte annat Än att hålla med vissa dagar gård det bara inte att hålla på nyttigheten.

  Kul att det närmar sig slutet av graviditeten nu. Det måste vara spännande.

  SvaraRadera
 17. så himla coolt att det är så nära nu, yay! :)

  SvaraRadera
 18. Grymt! Håller alla tummar jag kan för att det ska gå bra!
  Som sagt, det blir en pojke :)

  SvaraRadera
 19. Och du kommer att bli bra på det också! :)
  Kramar!

  SvaraRadera
 20. Vad spännande, coolt och underbart! :-)

  SvaraRadera
 21. Visst känns det konstigt när det närmar sig slutet! Men ska bli väldigt skönt att bli sig själv igen och få den belöning som man väntat på så länge:)
  Lika bra att säga lycka till till dig för man vet aldrig med de små:)

  SvaraRadera