torsdag 17 mars 2011

Somliga förtar sig inte

Målat med en fin lila färg, lagat lunch och fryst in i påsar (jodå, plattat till dem också så de ska ta så lite plats som möjligt), vilat efter maten, tagit en skön promenad i solen med en kompis, varit på den sista vattengympan, druckit te och ätit äggmackor med mycket majonnäs. Somliga förtar sig inte. Och om en liten stund är det jag som kryper ner i sängen och ser på dagens avsnitt av Halv åtta hos mig. Det är numera en viktig kvällstradition här, så viktig att jag blev helt ställd och inte visste vart jag skulle ta vägen i måndags när det nya avsnittet inte kom upp på TV4Play. 

9 kommentarer:

 1. älskar halv åtta hos mig =)

  ja det är jag och snubben som åker + snubbens föräldrar - de som bjuder med oss =)

  SvaraRadera
 2. Låter som eb bra dag.=)

  SvaraRadera
 3. Det där lät som en dag/kväll helt i min smak!

  SvaraRadera
 4. vilken perfekt dag med lite pyssel och en hel del lugn och ro :)

  sv: det är precis vad min barnmorska sa, att det är ju inte många veckor av ens liv det handlar om, och att jag kan jobba på hur mycket jag vill sen i livet… ni är allt bra kloka ni :)

  SvaraRadera
 5. Vilken skön dag. jag gick typ i ide igår, ingen idé att leva bland folk när man är som ett lokomotiv ;-)

  kram

  SvaraRadera
 6. Låter som du haft en bra effektiv dag =)

  Hoppas allt är bra!

  Kram

  SvaraRadera
 7. Du kan väl inte måla med Jotun. Det ska vara Nordsjö :)

  Halv åtta hos mig är det vi följer på tv:n Det brukar vara i lagom tid för när vi äter middag.
  Men vad var det för typ den där Ben? Klagade ju på allt

  SvaraRadera
 8. Jo halv åtta hos mig är riktigt trevligt! :) Tur dock att det finns att se på tv 4 play. Hoppas ni får en toppen helg! Kraam

  SvaraRadera