tisdag 15 mars 2011

Temadag

Dagens tema: sjukvård. Först ska jag lämna Blixa hos veterinären och sedan gå direkt till barnmorskan. Tänk att det här KAN bli sista besöket hos henne! Fast jag tänker mest på bussresan till veterinären med Blixa. Han som hatar att åka bur, komma utanför dörren, förflyttas och kommer förmodligen att skrika högt hela vägen. Well, well, bussresan ska ta 4 minuter och hem blir det taxi. Inte för att han gillar taxi heller, men det underlättar för mig.

För övrigt sitter jag just nu och äter frukost, omgiven av två utsvultna katter som har fått fasta sedan igår kväll…

En sak till om håret bara: frisören frågade förstås om jag klipper luggen själv. Eh, ja!

5 kommentarer:

 1. lycka till med dagens uppdrag :)

  SvaraRadera
 2. Vem är det som gör rent kattlådan nu när du är gravid? Inte bra om du gör det. Hoppas dagens aktiviteter går bra :D

  SvaraRadera
 3. Ja i de flesta fall så är det ju faktiskt det, men inte i mitt tydligen,hehe..konstigt att vi människor är så lika men ändå så olika;)

  SvaraRadera
 4. Lycka till idag! Jag håller tummarna för att allt ska gå bra med Blixa, allt från busstur till doktorsbesök. På hemvägen kanske han håller sig lugn från narkosen. Det kommer att gå bra. Och ni kommer att bli lyckliga båda två så snart det är över.

  Ha en bra dag!
  Kram

  SvaraRadera