onsdag 23 mars 2011

Tvåsamhet, snart tresamhet


Äntligen!

Jag är van vid att vara ensam hälften av tiden eftersom Niklas har  jobbat borta en så pass stor del av den tid vi har varit tillsammans. Och visst, det är klart att jag alltid saknar honom när han är borta, men jag tycker ändå att tiden brukar gå ganska fort och jag brukar inte känna mig så ensam. Den här gången däremot har det känts mer tomt än någonsin och de där två veckorna har känts som minst en månad. Att jag inte har jobbat under de här två veckorna har säkert haft stor inverkan, men framför allt har det nog berott på att Kiddos "ankomstdatum" närmar sig med stormsteg och jag vill ju att Niklas ska vara här den sista tiden. 

Men ikväll kommer han alltså hem och vår trea kommer att kännas lagom stor igen och inte otäckt ekande som den har gjort nu.

(Och dagens bloggtema har visst blivit "Fifis söta och rosaskimrande värld")

3 kommentarer:

 1. haha.. det är skönt att läsa om nån som faktiskt har det lite gött nu! skönt att han kommer hem. jag skulle så himla gärna vilja träffa dig innan det stora datumet är här.. när det nu blir. tror du att du kan nästa vecka? då är min praktik slut så då är vardagen inte lika kaotisk längre. kram!

  SvaraRadera
 2. Åh, förstår att det är härligt att ha han hemma. Hur gör han nu, åker han tillbaka till Norge eller stannar han tills Kiddo är ute? Det är ju en bit att köra om han är på andra sidan gränsen tänkte jag..

  tack för omtanken fina du. har inte haft ont på hela eftermiddagen så jag är vid gott mod.

  kram

  SvaraRadera
 3. Härligt att du får hem sambon ikväll=)

  SvaraRadera