söndag 13 mars 2011

U som i uggla

iPhone + Hipstamatic

U-et i ABC-utmaningen tillägnas den uggleälskande Killmamman som råkar vara en av mina favoritbloggare!

Och nej, jag har inte börjat gilla fåglar. Den här ugglan tillhör min sambo, det är en sparbössa som jag köpte till honom eftersom han alltid gick omkring med jeansfickor som skramlade av mynt. Och för att han gillar ugglor. 

9 kommentarer:

 1. söta söta fina du :) urtjusig uggla! jag har en likadan fast i rött :)

  SvaraRadera
 2. Jag ska påbörja den där ABC utmaningen också, får se varthän det slutar :-)

  Ha en fin kväll nu

  SvaraRadera
 3. Så fin!

  Ja, det var det verkligen!:)

  SvaraRadera
 4. Ja jag tycker också att det vore väldigt snopet om den vänt runt nu efter flera veckor rättvänd... Hmm, återstår att se... Tack så mkt! Hoppas du haft en bra helg!

  SvaraRadera
 5. Men sååå sööt! Påminner om ugglan i Fablernas värld. Du kanske är för ung för att ha sett den? ;-)

  SvaraRadera
 6. Har en likadan Uggla fast i svart :)
  Nackdelen är att den drar åt sig så jäkla mycket damm!

  SvaraRadera
 7. Det är som du säger, skolan är en väldigt bra tillflykt. det har vart värst på kvällarna när jag sitter i mörkret och ska få ungarna att somna. Men den senaste veckan har det gått väldigt bra, men det kan fortfarande välla över mig som en våg. Framför allt bilderna som ploppar upp i huvudet av att se henne dö eftersom jag satt bredvid henne och höll henne i handen då.

  SvaraRadera
 8. Oh, precis som Molly säger ovanför: En fablernas värld-uggla! Den vill jag också ha, vart fick du tag i den? :)

  SvaraRadera