fredag 11 mars 2011

Vecka 37


Då var det dags att gå in i en ny vecka igen. tänk att nu är det bara fyra veckor kvar! Jag mår fortfarande väldigt bra, det jobbigaste är förutom kissenödigheten när jag måste stå dubbelvikt och ta på mig skor eller liknande, så att magen kommer i kläm, då blir jag andfådd och illamående. Jag blir även tröttare fortare än vanligt och kan inte gå lika snabbt som jag brukar, men det är ju överkomligt. Och jag känner mig fortfarande väldigt glad och positiv. Kiddo börjar bli riktigt stark därinne och det känns som om han/hon tar spjärn med armbågarna och skjuter ifrån med knäna och fötterna, det ser jättelustigt ut utanpå magen!

24 kommentarer:

 1. Vad fin du är! Har du fått se ngr faktiskta fötter? :) Det fick aldrig vi..det var hon för blyg för.. ;)
  Vet du, när hen är ute så försvinner kissenödigheten pang boom! Det var gudomligt!

  SvaraRadera
 2. fiiiiiiiiiiiina magen med liten kiddo!! cooola bilder på dig du goa tjej :-D

  solkramisar

  SvaraRadera
 3. Du det ligger liksom en MÄNNISKA inuti dig. Visste du!?

  SvaraRadera
 4. Ja, det var skönt även om jag kände lite ångest efteråt.. Och nu ser jag ju självklart en massa snyggingar med långt hår! Så det var gött att jag fann bilden på Kate, vilket jag för övrigt blev kallad för ngr år sedan så det kändes som ett tecken ;)
  Samma när jag färgat det i ngn färg..är jag mörk vill jag va ljus och tvärtom.
  Det är klart att det kommer när man inte har ngn kamera eller ngn annan i närheten!
  I början när man väntade på sparkar och bara kände lite surrande därinne så kom Björn springandes så fort jag kände ngt därinne..men han missade det ju nästan alltid..

  Ja, det är skönt med larmet fast jag har haft lite drömmar om det nu..att jag möter kriminella i trappan liksom..brr..
  Ja du, en bra dag så kanske jag klarar mig med ett byte om hon har rena dregglisar och handdukar till hands.
  Men nu har hon börjat att tugga och dregla på det mesta så det blir en hel del byten var dag.. Hon ligger fortfarande i pyamasen faktiskt, tänkte att hon får ha den på sig tills vi duschat, ingen idé att slänga ytterligare kläder till tvätt..
  Ha en go helg!
  Kram

  SvaraRadera
 5. Fina magen :-)

  känner igen det där med att ta på sig skorna.. Dock upplevde jag det som mycket jobbigare förra gången. Kanske är för att man är van?

  kram

  SvaraRadera
 6. åååh finmagen, vad kul att se!!!

  SvaraRadera
 7. Ah fina magen, börjar bli en rejäl kula där nu=)
  Ah många är allergiska mot kiwi, gott att det gick över för dig, det är ju så himla gottit & nyttigt!

  SvaraRadera
 8. Inte långt kvar nu. Häftigt =)

  SvaraRadera
 9. Jösses så fin du är kvinna!

  SvaraRadera
 10. Sv: Tack ^^ Det är faktiskt två tatueringar, har en på varje sida :)

  Åååh! Fin magen! (hade du inte varit gravid hade det där varit lite gay)
  Shit, en månad kvar nu bara? Spännande!

  SvaraRadera
 11. Du är så himla fiiiiiiin!!! Coolare preggo har jag sällan skådat. Och vad spännande att det snart är dags. Du är nu i läget att du inte kan ha bloggtorka någon dag för då kommer alla tro att du är och föder barn ;-)
  Kram!

  SvaraRadera
 12. WOW! Foxy mama!
  Jag g¨år in i vecka 39 idag *jeeesus*, 13 dagar kvar! och ibland tror jag att jag livnär en liten alien därinne *S*

  Fötter buktar ut, rumpan syns och det sparkas rejält när det inte passar damen ;)

  SvaraRadera
 13. men jag dör, så ruskigt fin du är! och vet du vad jag tänkte på häromdagen när jag tittade på OC? du är lite lik julie cooper. ansiktsdrag och så. hoppas att du tar det rätt, för det var menat som en bra sak. :)

  SvaraRadera
 14. vilken fiin tjej! ska bli spännande att se vad det blir för liten buse. om det blir en tjej kommer hon få heta bambi då eller vad :D haha! såg en film där en tjej hette bambi. tänkte lite på dig då.

  följer din blogg men jag är kass på blogga just nu. jag har en massa annat som tar min tid eller så är jag för trött bara.

  SvaraRadera
 15. Så himla vacker du är! Inte långt kvar för dig heller; tänk om vi får våra små juveler samtidigt ;-)

  SvaraRadera
 16. värsta fina magen! yay för ny vecka! :)

  SvaraRadera
 17. Alltså du är så jävla snygg!"!!!!!

  SvaraRadera
 18. Haha ja jag kan itne gör amig av med den! Den e ju så nostalgisk haha,

  Åh snart dax ju! Fan va spännande :D

  SvaraRadera
 19. Åh spännande, snart dags! Vad fin du är!

  SvaraRadera