fredag 18 mars 2011

Vecka 38 (37 + 0)Idag är det alltså tre veckor kvar till den stora dagen! Jag måste säga att det inte är alls så tungt att vara höggravid som jag trodde att det skulle vara. Visst, ibland är det kämpigt att ta på mig skorna (att stå dubbelvikt med en stor mage är ingen hit), men det mesta går faktiskt bra att göra och jag känner mig förhållandevis pigg och stark. Tankarna går ofta till förlossningen; jag försöker tänka mig in i hur det kommer att vara och det är lätt att säga hur jag vill ha det, men det är svårt när jag egentligen inte vet alls hur jag kommer att uppleva smärtan och allt annat. Jag har även börjat tänka mer och mer på den första tiden med Kiddo, tidigare var det lätt att ha förlossningen som mål, men nu tänker jag ofta lite längre, på hur det kommer att kännas att komma hem från BB med en pytteliten bebis och så.

10 kommentarer:

 1. Är det bara jag som tycker det känns lite konstigt/overkligt att tänka på hur det kommer vara att ha en bebis hemma? =)

  Ska självklart bli otroligt mysigt och vi kommer fixa det såå bra ;D

  Kram

  SvaraRadera
 2. Vad fin du är! Och vad roligt att det är bara tre veckor kvar!

  SvaraRadera
 3. Oj oj oj verkligen inte lång tid kvar.

  sv, Ja jag med, därför jag ska prova på nu när våren kommer, se hur mycket man slår sig;P

  SvaraRadera
 4. Oj vad spännande, inte lång tid kvar nu.=)

  SvaraRadera
 5. gud vad härligt det låter, tiden efteråt känns så avlägsen men det är ju liksom det som är huvudsaken :)

  sv: snabbt och snabbt, det beror på hur man ser det… :)

  SvaraRadera
 6. Åååh det kommer förmodligen bli hur mysigt som helst hihi, lycka till =)

  SvaraRadera
 7. Nedräkning pågår!

  sv: Klart du ska det är ganska lätt att sy barnkläder kan ju vara lägligt ju :)
  Ha en skön lördag.Nu ska jag ut och skotta snö! :(

  SvaraRadera
 8. Fina magen :)

  Jag var helt säker på att de skulle komma och hämta Mait så fort vi kommit hem med orden "sorry, vet inte riktigt hur vi tänkte men ni får INTE ha ett barn. Hej då" typ.

  SV: jag är envis så jag kör på sneakers ja, lite sport ska de allt vara att ta på sig skorna ;-)
  kram

  SvaraRadera
 9. Men... Du ser ju fortfarande dina fötter?????

  SvaraRadera
 10. Åhh vad mysigt ni kommer att ha det sen när ni kommer hem med Bebis!Alltså bara 3 veckor? Tiden närmar sig för dig, vad spännande!
  Skönt att du mår så bra & inte känner dig tung!

  Kram

  SvaraRadera