fredag 4 mars 2011

Vilostund


Efter att ha gått en del i trappor och uppförsbackar idag var en liten vilostund välbehövlig. Jag låg och läste lite i Föda Barn av Gudrun Abascal och funderade över själva förlossningen samtidigt som Kiddo försökte sparka sig ut på ena sidan av magen. Nu ska Niklas och jag bära ner lite saker till källaren och fortsätta att packa upp lite, det är så skönt att se kartong efter kartong försvinna!

4 kommentarer:

 1. Ja..det blir ju det..och det värsta är ju att jag är vaken fast ändå sover och så ligger hon helt tryggt i sin egen säng och nanar..
  Man ska ju mysa lite med dem efter amning och framförallt på nätterna tycker jag, vill inte skicka ner henne i säng utan att hon somnat, rapat och ev spytt ordentligt så att hon ändå vaknar (och väcker mig ;)) och så får man göra om allt igen. Näee..jag tror inte du gör det, du verkar väldigt rationell. Tror det kommer va en baggis för dig, vet inte varför men du känns tuff. Även fast du är Bambilöver.. ;P
  Fy *** när jag fick förvärkar veckan före det var planerat..jag var nästan mest förbannad för jag skulle j inte ha ngr värkar..men det var inte mumma kan jag säga och det var ändå bara förvärkar. Vet inte hur de vanliga känns fast på ett sätt kändes det lite spännande mitt i all smärta och panik eftersom jag visste att hon kunde komma ut till oss när som! Jag skrev ner ett citat som Gisele Blündchen sa när hon hade fött och hade det i en bok som jag ville spara men nu fick jag ju aldrig använda det som musa men det gick ut på att för var värk så tänkte hon alltmer positivare för hon visste att det var en värk närmre hennes barn. Och sen födde hon utan bedövning i ett badkar hemma och var strålande vacker under tiden..blablabla.. Men en fin tanke tyckte jag! Tänkte att jag också skulle föda utan bedövning men no fucking way säger jag nu, ge mig allt som finns inför nästa gång om det inte går för fort då vill säga..haha..nästa gång blir det ju som att vara förstföderska igen! Äh gud, jag ska sluta babbla om min förlossning..snart är det din tur! :D
  OCh vila gumman, vila! Jäkligt tråkigt efter ett tag men o så välbehövligt.
  Idag har hon nästan varit värre men det är ju så det är, tur att hon är så söt! ;P
  Hoppas ni har en mysig fredagskväll och sluta bär saker nu. Kram!

  SvaraRadera
 2. skönt med lite lugna stunder... jag hoppas på graviditetspeng men eftersom kollegor som nu är gravida och har sökt har fått avslag så känns det inte så hoppfullt. men jag skulle behöva lite bara-vara-tid :)

  SvaraRadera
 3. Föda barn läser jag också just nu, har inte hunnit så långt men de verkar riktigt bra och informativ =)

  SvaraRadera
 4. Ja det är en bra serie tycker jag! Så mysiga barmorskor :) Ja på måndag börjar "En unge i minuten" från Västerås BB, blir ngt att följa nu de sista veckorna :)

  SvaraRadera