måndag 21 mars 2011

W som i Warhammer


Det här är en av min käre sambos hobbies. De små plastfigurerna är ca 1,5 cm höga och det ska monteras och målas massor av dem, hela arméer. När en armé är klar är det dags att möta motståndarna i strategiskt invecklade spel.

Jag har testat att måla sådana här små figurer en gång, men blev rastlös efter en kvart ungefär, det var alldeles för pilligt för min smak. Och jag har lovat Niklas att jag ska spela med honom någon gång, det har bara inte blivit av (under några år).

3 kommentarer:

 1. Yes det återstår o se men tror definitivt det händer ngt i min kropp nu;)

  SvaraRadera
 2. Tecken jag visade var svullen näsa (syntes märken efter mina glasögon) och att jag såg VÄLDIGT trött ut/är väldigt trött =)

  sen har jag ju "mensvärk" i mage/rygg,hugg/stick/tryck neråt,illamående osv

  SvaraRadera
 3. Hehe..vad går spelet ut på då?

  Ja, nu känner du Björn!
  Jo, jag satt där helt ovetande om kameran och Björn tänkte va lite "ball" och sätta öron på mig. Vad betyder egentligen de där fingrarna över huvudet? Jag gör dem ju också ibland men vad 17 betyder de?!
  Klart bebis ska ha färg! :D
  Kram!

  SvaraRadera